Şimdi Ara

2 windows 2 hard disk... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Macrium Reflect ile HDD'ye taşıyabilirsiniz Windows'u fakat temiz kurulum tavsiyemdir. HDD'de bilgilerinizin bulunduğundan emin olup HDD'yi çıkarın temiz format ardından dosyaları SSD'ye taşıyın. HDD'ye temiz format ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz sonrasında.

• Anladim. Demek yanlislikla da olsa windows u ssd ye kuramamisim. format atacagim. herekes cok tesekkurler yardimlari icin..

• Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

Evet format attım ve problem cozuldu ancak su an hdd baglı olsada olmasada acılısta tek wındows 7 olmasına ragmen dırek wındows acılmıyor yıne soruyor yuklu wındows u secın dıye tek wındows olmasına ragmen o ekranı yok etmek ıcın ne yapabılırım

• mkahakon M kullanıcısına yanıt
    2 windows 2 hard disk...

Başlat'a veya Çalıştır'a msconfig yazıp bu ekrandaki varsayılan olanlar haricindekileri silin.

Normalde temiz kurulumda başka bir cihaz takılı değilse böyle olmaması gerek. Format atarken tüm bölümleri silmenize rağmen kesinlikle olmaması gerekirdi. Yanlış olan bir şeyler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 27 Aralık 2020; 0:15:24 >
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

onlar aynenn o sekildeydi ama sanirim su resimdeki yerden time to display list of operating systems taki tiki kaldirdim sonrada windwos start up onarimi yaptim ve duzeldi. Hangisi sayesinde duzeldi bilmiyorum ama su an hersey on numara. Sonunda islerime koyulabilirim.

2 windows 2 hard disk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkahakon -- 27 Aralık 2020; 21:20:50 >
  • 2 windows 2 hard disk...

O seçenekler hâlâ orada fakat açılışta size sormayacak. Bu da alternatif çözüm tabii. Kolay gelsin.

Son bir sorum daha olacak pc me windows 7 pro 32 bit yukledim ancak aktive etmem gerekiyor. VE windows loader ile aktiflestirmektense parayla satin almak istiyorum. Winloader indirip kurarken keylogger fln kurmak istemiyorum guvenlik acisindan. PRoduct key nasil satin alabilirim bilginiz var mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.