Arkadaşlar hdd 20 -20 iki parça . Geçenlerde Win. Xp yeniden yukle yaptim format atmaya erindim. baktim ki hem c de hem d de windows yuklu. Yarin format atacaktim ama ;imdi kafam karisti ne yapmam gerekir. Bilgisayar hangisini kullaniyor nasil ogrenicem. c ye format atip d dekini kendim mi sileyim.
bilgisayarım'a sağ tıkla ve özellikler -> gelişmiş sekmesindeki 'başlangıç ve ayarlar' bölümündeki Ayarlar tuşuna bas. karşına çıkan ekranda Düzenle tuşunu seç. karşına çıkan notepad belgesinde 3. satırda default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS altı çizili satır aynı ise C sürücüsündekini kullanıyodur.
ayvayı yedik!
timeout=0 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
2 yazı yor yani d yi görüyor arkadaşlar hadi c ye format atarım ama d yi nasıl napcez! yani 2 bölüme birden mi format atıcam. bi uyardımcı olun.
Arkadasim tam olarak ne yapmak istiyorsun? C´dekini kullanmak istiyorsan boot.ini dosyasinda ki 2 lerin yerine 1 yaz, 1 in yerine de 2 yaz olsun bitsin. Sorun bu degilse acikla yardimci olalim.
c yi kullan d yi biçimlendir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme