Bildirim
2. Y I L M E Z U N A K B İ L İ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
B İ L M E M A L A B İ L İ R M İ S İ N
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okuma yazma öğreniyorum, okuduğumu anlıyorum setini tavsiye ederim. 2005te kullanmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: in Juli
okuma yazma öğreniyorum, okuduğumu anlıyorum setini tavsiye ederim. 2005te kullanmıştım
B İ L M E M Ö N E R E B İ L İ R M İ S İ N ?
K E S İ K Ç A Y I R B İ Ç İ L İ R M İ
Tek derdin bu olsun hocam hey allam
Quantum mekaniğine göre bir ordasın bir burda. -
Ankara'da yıllık olarak vize işlemi mi ne yapmak gerekiyor güncellemek gerekiyor ankarakartı, orada o işlem yok mu? -
https://forum.donanimhaber.com/mezuna-kalanlarin-genelinin-embesil-olmasi-okumadan-kufretmeyelim--129217822#129217822
Seni şöyle alalım güzel kardeşim. Hissin hissimdir.
offf illa yazdircaksin amele gibi. istanbulda yasiyorum, 150 yillik tarihi olan iyi bir lisede okudum, mfden 60 tmden de 27bin yaptım. kıxı kırık üniversite yazmamak için mezuna kalıyorum, ülkede 5 üniversite harici çöp. yani kendi adina konuş dstm :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in Juli -- 3 Ekim 2017; 20:1:35 >
len primatlar belli mi olur bi yerde hata olmuştur, bi anda borç harç suç çıkarırlar. ZATEN RAHAT BATTI DEMİŞİM SONDA ŞİKAYET EDEN YOK??? yakarım burayı ikibinlilir
İzmirdeyim. Mezuna kaldım bu sene. Kartım yazın kapandı bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X