Şimdi Ara

2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

yalnız kimse smitesız buff almama yardım etmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

olmla bu rip jungle diyenlerin elosunu merak ediyorum bronz 8 falanmısınız? oyun bilginiz yokmu hiç sizin?

++ canım sıkılıyor foruma giriyorum sinirlenip çıkıyorum.
  • Spell breaker ARAM itemı diye biliyorum onu bi araştır öyle yaz millet hemen OPOPOP demiş aramda melee karakterler range klere karsı zayıf kalıodu ozellikle nidale ve lux a karsı o yuzden çıkarıyorlar.
  • Apclere yine nerf yine nerf
  • Bu oyun apclerden ne istiyor apc sevmek suçmu spellbraker ney ya isme bak
  • Jungle dan tiksindim artık.
  • 2.05 de jungle yaratığı çıkması nedir lan !? Mid apc oyuncusuyum bu m.resist itemleri nedir ya ? Böyle saçmalık olamaz riot yapma güncelleme şu oyunu sezon 2 den memnunudk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zwartan*

Spell breaker ARAM itemı diye biliyorum onu bi araştır öyle yaz millet hemen OPOPOP demiş aramda melee karakterler range klere karsı zayıf kalıodu ozellikle nidale ve lux a karsı o yuzden çıkarıyorlar.

Senin dediğin item Orb of Winter aram için yapıldı ama Spell Breaker farklı.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Orb_of_Winter
  • Junglenin nesi değişti yav?Explerdeki değişiim etkilemez zaten. 1:55'de çıkıyor blue.Wolf,Wraith,Golemler 2:05 'ki zaten geçen patchlerde wolflerden başlama kalkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumikon

Hatan var kardeş Young Lizard'ın verdiği experience 10 dan 50 ye çıkarıldı azaltılmadı . Onu bir değiştir istersen yoksa bırak 3 levelı blue ile 2 level bile olamayız .

Evet kontrol ettim haklıymışsın ters çevirmişim kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kekolayzır

quote:

Orijinalden alıntı: Zwartan*

Spell breaker ARAM itemı diye biliyorum onu bi araştır öyle yaz millet hemen OPOPOP demiş aramda melee karakterler range klere karsı zayıf kalıodu ozellikle nidale ve lux a karsı o yuzden çıkarıyorlar.

Senin dediğin item Orb of Winter aram için yapıldı ama Spell Breaker farklı.

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Orb_of_Winter

Evet haklısın karıştırmışım

• gp mid'e item çıkmış inanılmaz.
  • Solo Top oynayanlar için harika olan değişiklikler olmuş. Hepsi tam solo için değiştirilmiş resmen
  • G.a iyi Olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellemeselerdi şu jungle olayını
  • şimdi elo helldekiler pullamadan minyonları almaya gidek. Elohelldeki junglerler gg wp
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.