Şimdi Ara

2 yeni magic resist itemi geliyor, giden itemlar :( ve jungle değişikliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başta jungle yardımsız bi hiç adam yardıma gelse karşısındaki ona lvl farkı atıcak.İyi zorlamışlar bende bi ara oynamam jungle
  • Jungle'da bir değişiklik yok abartmayın. Büyüğünden aldıkları 80expi yanındaki küçüklere eklemişler işte ne yani. Asıl sorun ryze banshee's veil bile gitmiş yuh ya ne alıcam ben phantom dancer mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Jungle'da bir değişiklik yok abartmayın. Büyüğünden aldıkları 80expi yanındaki küçüklere eklemişler işte ne yani. Asıl sorun ryze banshee's veil bile gitmiş yuh ya ne alıcam ben phantom dancer mı

aynen küçüklerdeki expi artırmışlar.counter yediğinde küçükleri genelde bırakırlar zaten.
    counter jungle yiyen çok geri düşüyordu onu engellemeye çalışmışlar.
    ryze ölmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Jungle'da bir değişiklik yok abartmayın. Büyüğünden aldıkları 80expi yanındaki küçüklere eklemişler işte ne yani. Asıl sorun ryze banshee's veil bile gitmiş yuh ya ne alıcam ben phantom dancer mı

aynen küçüklerdeki expi artırmışlar.counter yediğinde küçükleri genelde bırakırlar zaten.
    ryze ölmüş

bence bırakmak saçma buff süresini bilemezsin eğer küçükleride kesersen gider bidaha alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

ryze ölmüş

bence bırakmak saçma buff süresini bilemezsin eğer küçükleride kesersen gider bidaha alırsın

bizimkiler buffı çalıp bırakıyor.

• ryze düştü ne alaka lan o onun asıl oynanması gereken şekliydi bi bitmediniz

edit:itemlerde 5v5 için değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeMasterr -- 23 Temmuz 2013; 12:52:36 >
  • dat jungle of my life
  • Artık başta smiteless blue alanlar iyice azalır.Bot veya mid 2.05'e kadar beklerse lanede sıkıntı çekebilirler.
    Edit:Spellbreaker sayesinde artık Riven'a CD reduction botu alırken uzun uzun düşünmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazeminro -- 23 Temmuz 2013; 13:15:10 >
  • Oyunda alternatif mr itemlara ihtiyac vardi iyi olmus ve ga ya yapilan buff gereklydi. Ama 2 mr item geldi diye runic i kaldirmalari ve aegisi nerf manyagi yapmalari kotu olmus. Tanky supportlarin ve tanky junglelarin core itemini aniden silmenin mantigi nedir anlayamadim.

Artik oyunda takima mr saglayan item kalmadi gibi birsey herkes kendi mrsini kendi kasicak
    Apcler yeniden yukselebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Temmuz 2013; 13:23:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan jungleda ne yapacaz biz
  • Artık solo'ya döneyim ben.
  • jungle zorlaşmış ben öğrenmeye çalışıyorum ya!
  • Spellbreaker op riot pls.

valla jungle zorlaşacak gibi duruyor. ryze ölüm döşeğinde. guardian angel sağlamlaşmış artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TranquilityW

Spellbreaker ireliaya mı cıkmıs sanki?

Tryndamere gibi duruyor bence.
  • Mageler etkilenecek mi bu durumdan acaba.
  • RIP "Smiteless Blue Pls"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu jungle'ın ayarını sürekli değiştiriyorlar uyuz olmaya başladım. Tam alışıyorum, kendime doğru düzgün bir yol çiziyorum, tekrar değişiyor. Ayrıca oyundan item kaldırılması da nedir yahu? YAPMAYIN ŞUNU!
  • Hatan var kardeş Young Lizard'ın verdiği experience 10 dan 50 ye çıkarıldı azaltılmadı . Onu bir değiştir istersen yoksa bırak 3 levelı blue ile 2 level bile olamayız .
  • 2 top 1 mid 2 bot olarak oynanılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmla bu rip jungle diyenlerin elosunu merak ediyorum bronz 8 falanmısınız? oyun bilginiz yokmu hiç sizin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.