Şimdi Ara

2 Yeni Skin Gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yone yenı karakter olarak gelirse katil olayı netleşir .d
  • rez
  • Aynıları zaten Surrender at 20 sayfasında yazıyor ve resmi league of legends forumlarında tartışmalar dönüyor.

İnsanların emeklerini alıp birde haklı çıkmaya çalışmanız yakışı kalır bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: Emrehan141:

quote:

başkalarının bulduğu şeyler üstünden prim yapma

Prim ne oğlum sen ne izliyon. Prim yapsam ne işe yarayacak. Ağzın var diye konuşman gerekmiyor illa.

Bunları yazmadan önce yabancı kaynaklar başta olmak üzere oyunun dosyalarına kadar geniş bir araştırma yaptım.

Rez alın 15.09.2015 e kadar 2 skin + Yone çıkmazsa smurf hesabımı veriyorum.

bunun adı primdir. türkler olarak yabancılardan çalmaya meyilliyiz zaten ilk olarak yabancı forumlardan sonra stratera isimli şahıs oradan alıp tüm kitleye yayıyor. bizden kimse o kadar derin oyun dosyalarına inmez

Acaba bu adam neyin primini yapıyor da sana böyle konuşma gereksinimi veriyor? Twitch chatindeki primci diyen gençlerden misin sen? Her şey prim oldu bir anda. Bu adam burada prim yaparak ne kazanır kaldı ki hesap verme pahasına? Boş konuşuyorsun her zaman olduğu gibi.

başkasından görüp kendisininmiş gibi göstermesi. boş konuşan birine cevap vermekte moda oldu

@SpyNerology

aynısını demeye çalışıyorum ama anlamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 19 Ağustos 2015; 13:44:47 >

• Rez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Prim ne oğlum sen ne izliyon. Prim yapsam ne işe yarayacak. Ağzın var diye konuşman gerekmiyor illa.

Bunları yazmadan önce yabancı kaynaklar başta olmak üzere oyunun dosyalarına kadar geniş bir araştırma yaptım.

bunun adı primdir. türkler olarak yabancılardan çalmaya meyilliyiz zaten ilk olarak yabancı forumlardan sonra stratera isimli şahıs oradan alıp tüm kitleye yayıyor. bizden kimse o kadar derin oyun dosyalarına inmez

Ben dediğim gibi Gölge adalarla ve Yone ile ilgili bilgiyi Stratera isimli kanaldan izleyenler vardır, kanıt olsun diye yazdım. Ayrıca "Bizden kimse o kadar derin oyun dosyalarına inmez" diyerek bu işle ilgili bildiğin bilgilerin yüzeyselden bile az olduğunu zaten gösterdin. Zamanında Assassin's Creed'e Türkçe yama çıkmaz diyorlardı bak bakıyım kim vardı çıkartanların içinde. Assassin's Creed Türkçe Dublaj yaz bakıyım tanıdık bir isim görecek misin?

Bunları yapacak mısın, yapmayacaksın çünkü konuşmak kolay.

Ben size şu olduğu için şu olacak demiyorum. Dediğim şey Hecarim ve Zed'e kostüm çıkacak bunu oyun dosyalarına ulaşabilenler bakarsa bile anlayabilir. Yone ise sadece Kod adı Yasuo ve Hecarim'e çıkacak kostüm ile Gölge adalar hikayesi birleşebilir diyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben dediğim gibi Gölge adalarla ve Yone ile ilgili bilgiyi Stratera isimli kanaldan izleyenler vardır, kanıt olsun diye yazdım. Ayrıca "Bizden kimse o kadar derin oyun dosyalarına inmez" diyerek bu işle ilgili bildiğin bilgilerin yüzeyselden bile az olduğunu zaten gösterdin. Zamanında Assassin's Creed'e Türkçe yama çıkmaz diyorlardı bak bakıyım kim vardı çıkartanların içinde. Assassin's Creed Türkçe Dublaj yaz bakıyım tanıdık bir isim görecek misin?

Bunları yapacak mısın, yapmayacaksın çünkü konuşmak kolay.

Ben size şu olduğu için şu olacak demiyorum. Dediğim şey Hecarim ve Zed'e kostüm çıkacak bunu oyun dosyalarına ulaşabilenler bakarsa bile anlayabilir. Yone ise sadece Kod adı Yasuo ve Hecarim'e çıkacak kostüm ile Gölge adalar hikayesi birleşebilir diyorum.

yazdım seninle ilgili bişey çıkmadı?

• Sa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana hesabi ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukullanıcıadıuygunmu -- 22 Ağustos 2015; 0:04:21 >
  • Beleş smurf kokusu aldım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.