Şimdi Ara

2 yıl mezuna kalma süreci/Koç Üniversitesi Hazırlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şöyle söyleyim koçun normal burs programı var ve anadolu bursiyeri programı var o yüzden burslu öğrenci çok. Aslında ayrım var denilemez ama size çok zıt insan tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yanlış anlaşılmasın bu tavırları yapan sadece burssuz öğrenciler değil burslu öğrenciler de yapıyor. Benim mesela hem burslu hem de burssuz olan arkadaşlarım var ve hepsi birbirinden iyi ama ilk zamanlar (özellikle okulun ilk haftası ve aslında ilk günü) ortam farklı gelebilir sonra alışıyorsunuz :)
  • fullmooon F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedersin0 kullanıcısına yanıt
    başka sorun olursa yaz lütfen seve seve cevap veririm rica ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmooon

başka sorun olursa yaz lütfen seve seve cevap veririm rica ederim :)
    Hocam aslında ozelden yazmayi düşündüm fakat sorularımi burdan yazmaya karar verdim ki herkes yararlanabilsin düşüncelerinizden. Koç'ta ortalama bir öğrenci kaç lira harcıyor? Yani şu kadar liranin altında bir öğrenci rahat rahat gecinemez dediğiniz bir bütçe sınırı var mi?

Ne sıklıkla dışarı çıktığına bağlı aslında ama mesela benim arkadaşım 850 tlyle geçiniyordu. Ben ailemle yaşadığım için pek fazla bir şey söyleyemeyeceği ama başka şehirden gelip ders çalışmayıp İstanbulu kesfetme moduna giren birisine 1500 tl bile yetmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmooon

Ne sıklıkla dışarı çıktığına bağlı aslında ama mesela benim arkadaşım 850 tlyle geçiniyordu. Ben ailemle yaşadığım için pek fazla bir şey söyleyemeyeceği ama başka şehirden gelip ders çalışmayıp İstanbulu kesfetme moduna giren birisine 1500 tl bile yetmez :)
    Haklısın hocam tekrardan çok sağol, ben aklima geldikce sorarim sen de müsait oldukça cevaplarsin umarım

tabii hemen hemen her gün giriyorum sorun olursa çekinme :) Saçma gelse de sor :)
  • hukuk fakültesi hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?Birde Almanyadaki orta düzey bir üniversiteyi mi tercih ederdiniz yoksa Koçu mu
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Sözel dersleri sevseydim tercih edebilirdim çok güzel bir meslek fakat Türkiyede çok fazla mezun var her okulda hukuk fakültesi olduğu için haddinden fazla hukuk mezunu var maalesef o yüzden dikkatli olman gerektiğini ona göre karar vermeni tavsiye ederim. Türkiye üniversiteleri dünya sıralamasında 350 ye zor girerken Almanya'da orta düzeyli bir üniversitenin sıralaması 100 150 arasında ve devlet üniversiteleri Türkiye'nin özel okulları gibi her türlü laboratuvar, araştırma olanağı sağlıyor ve uluslararası bir diplomaya sahip oluyorsun o yüzden Almanya'yı tercih ederim.
  • hocam zaten genetik okuyan çapı psikolojiden tercih eder. nesini garip buldunuz?

• kobayfaresi00 K kullanıcısına yanıt
    Sayısal bölümden esit ağırlık bölümüyle çap yapmak garip çünkü genetiğin ders ağırlığı biyoloji, kimya ve fizik üzerine bu nedenle genetik okuyanlar genellikle kimya, bilgisayar müh. ve fizik bölümüyle çap yapıyor. Psikolojiyle çap yapılması fazladan ders yükü ve genetik bölümüyle sadece birkaç noktada kesişen derslerin alınmasına neden olur. Psikoloji bölümü seviliyorsa yapılabilir elbette fakat okuduğu genetik bölümüne pek bir katkısı olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.