Şimdi Ara

2 yıl önceki yaptığım harcamalarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Axess kullanıyorum ve 2 yıl önceki harcamalarımı görmek istiyorum..Akbank'a girip baktım yalnız sadece 2012 Ocak'a kadar kayıtlı tutmuş.Başka hangi yolla öğrenirim ? Müşteri hizmetlerini arasam mı ?

• ekstreler mail adresine gelmiyor muydu? benim son 5 yıllık ekstreler duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

ekstreler mail adresine gelmiyor muydu? benim son 5 yıllık ekstreler duruyor

Silmişim ve kafamı duvarlara vuruyorum..Başka nasıl elde ederim acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirirawia -- 21 Ağustos 2012; 21:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirirawia

Axess kullanıyorum ve 2 yıl önceki harcamalarımı görmek istiyorum..Akbank'a girip baktım yalnız sadece 2012 Ocak'a kadar kayıtlı tutmuş.Başka hangi yolla öğrenirim ? Müşteri hizmetlerini arasam mı ?

Bi' şubeye gidip konuşursanız ya da müşteri hizmetleriyle görüşürseniz yardımcı olacaklardır.
  • 2 yıl öncesi arşivdedir dolayısıyla çağrı merkezinden talep etmen gerekli,istediğin bir faks'a veya mail adresine yollarlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

2 yıl öncesi arşivdedir dolayısıyla çağrı merkezinden talep etmen gerekli,istediğin bir faks'a veya mail adresine yollarlar..

Öyleyse müşteri hizmetlerini arıyorum..Bir ücret talep ederler mi ? Teşekkürler yardımın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirirawia

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

2 yıl öncesi arşivdedir dolayısıyla çağrı merkezinden talep etmen gerekli,istediğin bir faks'a veya mail adresine yollarlar..

Öyleyse müşteri hizmetlerini arıyorum..Bir ücret talep ederler mi ? Teşekkürler yardımın için.

Bildiğim kadarıyla ekstra bir ücreti yok,uğraşmamak için mail adresine istemen en mantıklısı bence (eğer elinin altında bir PC varsa) ancak hemen bugün yollarlar mı bilemem..Bazı bankalarda farklı bir birimden ekstrelerin arşivden çıkartılması için talep yapılır ama Akbank'ın çalışma şeklini bilmiyorum tabi belki hemen yollarlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.