Bildirim
2 yıl sonunda gelen internet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
50 mb dan yukarıdaki hızlar için ekstra para ödemeyin derim.
Ben 100 mb kullanıyorum ve download siteleri dahil 4-5 site harici 50 mb hız üzerinden veri alabildiğiniz bir site yok boşuna ekstra ücret ödemiş olursunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet784429
50 mb dan yukarıdaki hızlar için ekstra para ödemeyin derim.
Ben 100 mb kullanıyorum ve download siteleri dahil 4-5 site harici 50 mb hız üzerinden veri alabildiğiniz bir site yok boşuna ekstra ücret ödemiş olursunuz.
Peki youtubeda 4k videoların nasıl aktarım hızı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube, Puhutv gibi birkaç siteden 4K yayın izleyebilirsiniz. Onlardan veri aktarımı gayet iyi hızınızı sonuna kadar kullanabiliyorsunuz. Başka birkaç site daha var ama şu an aklımda değil. Openload, Netload gibi sitelerden veri aktarımları çok iyi değil max. 24 mb civarı bir hızla bağlanabiliyorsunuz. -
24 mbps 4 k için yetiyor zaten interneti tek 1 kişi kullanmayacaği için başkalarınında internete bağlanacağini düşünürsek minimum 35 mbps almalı alıcaksa destekliyorsa 100 mbps 50 gb akn paketi tavsiye ederim heryerde desteklemesede destekleyen yerlerde işini görür fazla hızlı internetten kime zarar gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50mbps üstünde büyük ihtimalle yurt dışı çıkışlarını sınırlandırıyorlardır daha fazla para kazanmak için, zaten biraz da kayıp oluyor yani değmez bence 100mbps. -
Tek kişi kullanıyorsan öyle ama biz evde 3 kişiyiz ben canlı yayın izlerken indirme yapabiliyor diğerleri de odalarında youtube dur filmdir takılmadan izleyebiliyor fakat tek başınaysan da aynı anda birçok şey yapabilirsin ve hızını kullanarak önemli şeyleri hızlıca indirebilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X