Şimdi Ara

2 yıldır başıma gelen ibretlik olaylar (abdest tutmuyo galiba) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

İddaa olayında bende de aynı durum oluyo yav. Kupon yapıyorum sadece kaydediyorum tutuyo, oynadığım zaman tutmuyo.

Aynen abi bende öyle bide arkadaşlara soruyorum adam son 3 kuponu hepsi tutmuş beraber yapıyoruz bankoların bankosu küt yatıyoruz bıktım artık ya
  • Kırklan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AT-ADAM

quote:

İddaa olayında bende de aynı durum oluyo yav. Kupon yapıyorum sadece kaydediyorum tutuyo, oynadığım zaman tutmuyo.

Aynen abi bende öyle bide arkadaşlara soruyorum adam son 3 kuponu hepsi tutmuş beraber yapıyoruz bankoların bankosu küt yatıyoruz bıktım artık ya

Bak bu akşama da yapıcam bi kupon ama oynamıcam kesin tutacak. Oynasam 1 golden yatar.

• Beyler güncelledim. 5. bölüm eklendi
  • quote:

quote:

quote:

Bak bu akşama da yapıcam bi kupon ama oynamıcam kesin tutacak. Oynasam 1 golden yatar.

Dün oynadım 2 kupon ikiside birer golden yattı. 2 gün önce basket yaptım oynamadım o tuttu nasıl iş bende anlamadım.

• sende kendimi gördüm

bu şanssızlık kalıcı bir şey gibi heralde genlerle geliyor başka açıklaması yok
  • bu nasıl bir talih arkadaş allah başka dert vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

sende kendimi gördüm

bu şanssızlık kalıcı bir şey gibi heralde genlerle geliyor başka açıklaması yok

Dostum bir kez bulaştı paçamı kurtaramıyorum bıktım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

bu nasıl bir talih arkadaş allah başka dert vermesin

Sağol dostum ama verdikçe veriyor malesef bunun üstüne gelen kötü olaylar var malesef 6. bölümle müsait olduğum bir zaman devam edicem çok da bekletmek istemiyorum sizleri
  • Beyler bugün yazımda bugün yaşadığım küçük bir talihsizliği anlatıcam. Artık yeter bad trip moduna girdik yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AT-ADAM -- 8 Kasım 2014; 13:42:32 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=uxr4zhaGwbQ

Benden tüm kötü kaderli ve kederli abilerime ablalarıma kardeşlerime gelsin
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=uxr4zhaGwbQ

Benden tüm kötü kaderli ve kederli abilerime ablalarıma kardeşlerime gelsin

• Abdestle alakalı endişe etme, sürekli abdest alan bir kısım şerefsizin bu ülkede ne yolsuzluklar,rüşvetleri ailece lüplüp yaptıklarını biliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernumara

Abdestle alakalı endişe etme, sürekli abdest alan bir kısım şerefsizin bu ülkede ne yolsuzluklar,rüşvetleri ailece lüplüp yaptıklarını biliyoruz..

Hocam son derece haklısın
  • Beyler efsane 7. bölüm bugün öğlen eklendi. Bilgilerinize
  • geçmiş olsun, Ne diyeyim.

• 1 haftadır iddaada tek golden yatıyorum. Dün basketbol oynadım tek sayıyla yattım bugün oynamadım kupon tuttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatmehit

geçmiş olsun, Ne diyeyim.

Teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlepsycho

1 haftadır iddaada tek golden yatıyorum. Dün basketbol oynadım tek sayıyla yattım bugün oynamadım kupon tuttu.

Benimde aynı durum... İddaa oynamayı bırakıyorum öylesine kuponlar yapıp kaydediyorum oynamıyorum tutuyolar durum öyle olunca tekrar başlıyorum hepsi yatıyo bende anlamadım valla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: littlepsycho

1 haftadır iddaada tek golden yatıyorum. Dün basketbol oynadım tek sayıyla yattım bugün oynamadım kupon tuttu.

Benimde aynı durum... İddaa oynamayı bırakıyorum öylesine kuponlar yapıp kaydediyorum oynamıyorum tutuyolar durum öyle olunca tekrar başlıyorum hepsi yatıyo bende anlamadım valla.

Vizeler bitsin de hamama gidicem hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.