Şimdi Ara

2 yıldır başıma gelen ibretlik olaylar (abdest tutmuyo galiba) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: littlepsycho

quote:

Orijinalden alıntı: AT-ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: littlepsycho

1 haftadır iddaada tek golden yatıyorum. Dün basketbol oynadım tek sayıyla yattım bugün oynamadım kupon tuttu.

Benimde aynı durum... İddaa oynamayı bırakıyorum öylesine kuponlar yapıp kaydediyorum oynamıyorum tutuyolar durum öyle olunca tekrar başlıyorum hepsi yatıyo bende anlamadım valla.

Vizeler bitsin de hamama gidicem hocam

Vizeler biter bitmez bende gidiyorum kese attırmaya anca kurtuluruz herhalde

• Beyler şimdilik son bölümümüz olan 8. bölüm eklendi. Başıma gelen bir olay olduğunda tekrar sizlerle paylaşıcam. Şimdilik herkese teşekkür ederim.
  • up
  • Çalışan Ağustos Böceği kullanıcısına yanıt
    "Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı" derdim ama demicem , durduk yere forumdan uzaklaştırılmaya gerek yok . Eğer yazdıları mı okumadıysan neden cevap atıyorsun konu dışı mı bura... Eğer okuduysan iyi idrak edememişsin ki o başlığın neden atıldığını anlardın o zaman.Neye istersem ona inanırım ...
  • sen istediğine inanırsan ben de istediğimi derim ilkel adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 19 Ocak 2015; 19:03:24 >
    Aynen idrak edemiyorsun okuduklarını. Bir daha oku sana bişey diyemezsin yazdım mı ? Ayrıca o nasıl kıyaslama ergen misin sen ? Sen inanırsan ben de derim ne arkadaş, oldu
    Aynı zaman da tahammül konusunda problemler yaşıyorsun. Biraz da sinir var galiba ergenlikte olur bunlar, zamanla düzelirsin. Çok takma kafana
  • aynen lan bugün baya sinirliyim. sebebi neydi ki?
    Sebebi bu : Tıkla

Daha kaç defa söylicez...
  • hayırlısı
    Ohoo senle işimiz var ha, kendinle çelişiyorsun. Bak o kelime arapça ...
  • arap kökenli türkçe. ayrıca araplarla yada herhangi bir milletle alıp veremediğim yok benim. arap kültürüyle ve mitolojisiyle var
    Unutkanlıkta var ne, ararsan var. Başka bir hastalığın mı var senin ? Ergenlikle olcak işler değil hepsi ...
    Ooo iyi en azından yaptığı şeyin farkına varabiliyor. Kısa sürede ilerleme kaydetmen güzel ...
  • bu tarz acınası laf sokma denemeleriyle en son karşılaşmam 10 yıl önceydi sanırım.
    Yazmaya beşikte başladın galiba. Küfretmeyi ne zaman öğrendin ...
  • sdfsdfs leş herif ya ciddiyim en son 8 yaşındaydım bu lafları duyduğumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 19 Ocak 2015; 20:24:03 >
    Ciddiye alayım mı şimdi seni? Yok oğlum sen 15'den fazla olamazsın ...
  • AT-ADAM kullanıcısına yanıt
    Hocam boşver şu gereksizi başka anı varsa anlat merak ettim. Kısmen bu olay bende de var. Genelde ciddi anlamda şanslı bi insanım ama bazen dönemsel olarak herşey tersine dönüyo. Hele 2 ay önce bi gün kafayı yiyodum. Doğru düzgün kombi yakmadığımız halde doğalgaz faturası gelmiş hayvan gibi. İnternet 54 yerine 68 gelmiş. Gece uyku uyuyamadım sabah gittim doğalgazı paşa paşa ödedim. İnternete itiraz etmeye gittim taahhüttün son ayıydı. Taahhüt günü gününe hesaplanıyomuş fatura kesim tarihine kadar olan kısmı fazla hesaplamışlar. Neyse ödedik yeni taahhüt vericez aynı fiyattan olmaz 60 liralık var dediler. Gittim Telekom müdürlüğüne adama dedim aynı fiyata veriyosan ver yoksa kapat felan kopardık indirimi. Çıktım yürüyorum baktım karşıdan 2 sene önce beni reddeden kız sevgilisiyle el ele geliyor. Eğdik kafamızı geçtik tabi. Aynı cadde üzerinde 2-3 dk sonra sene başında hoşlandığım konuşamadığım kız sevgiliyle kol kola bu sefer. Orda kayış koptu bende hafif sesli küfür ediyorum. Tabi o arada biraz garip görünüyorum sanırım tip tip baktılar yanımdan geçenler Neyse o gün bir miktar kaderime sövdüm felan herşey normal devam ediyo. Geçtiğimiz haftalarda kombo yedim bildiğin felekten. Hatta bildiğin hs yedim. Ki İbrahim Tatlıses bile böyle hs yememiştir
    Benim de dersler iyi değil fazla alttan var baya. Neyse çalıştık ettik başladık sınavlara. İlk bi kaç gün en zor dersler var yetişmiyor felan bezmişim. Bi gün 2 sınavım vardı. Birine akşam çalıştım. Diğerine de gece sabaha kadar çalıştım öğlene kadar uyur giderim diye. Tam uyudum yarım saat geçti sabahın altısı telefon çaldı. Ablam arıyo. Açtım merak içinde. Ablam naptın sen diyo. Dedim abla napmışım. Polisler geldi eve seni soruyolar dedi. Şaşırdım felan sonra polis aldı telefonu. Dedi Bugün ifade vermen lazım çok acil gel. Abi dedim şehir dışında öğrenciyim sınavlarım var bugün gelmem şart mı şu sınavlara bari gireyim. Olmaz dedi ya bugün güzellikle gel yoksa sen bilirsin. Tamam dedim ilk otobüse atladım gittim teslim oldum. O gün ifade felan almadılar nezarethanede kaldım gece boyu bilgi veren eden yok. Yanımda 2 tane değişik tip. Zaten uyku uyumamışım ama uyuyamıyorum da. Vakit desen geçmek bilmiyor. Sigara 2-3 saatte bir içebiliyosun. Başım ağrıyo bi yandan. Telaştan evden çıkmadan bişey yememiştim. Otobüste verdikleri keki yedim sadece. Molada da canım istemedi. Gidince yemek saati geçmiş bişey vermediler. Uykusuzluk açlık bastırıyo derken uyumuşum. Ertesi gün filmlerde olur ya resmimi felan çektiler parmak izimi aldılar. Sonra yine gittim bekliyorum. Bu arada ne zaman çıkıcam diyorum 3 gün sonrasını söylüyolar. Neyse en sonunda ifadeye çağırdılar. Gittim işte kısaca özetlemek gerekirse telefonda konuştuğum birisinin bi hırsızla bağlantısı varmış sen bunu nerden tanıyosun hırsız olanı tanıyo musun gibi sorular sordular. Dediğim kişide mahalleden arkadaş. Anlattım hırsızı tanımadığımı söyledim. Zaten ifadeyi alan polis de şaşırdı seni niye çağırmışlar ki diye. Konuşmada da alakalı hiçbir şey yok. Neyse akşam beni çıkarttılar sağolsunlar. Ama o iki gün bana 2 ay gibi geldi. Kendimi geçtim annem babam hiç uyuyamamışlar gece. Eve döndüğümdeki sahneyi görseniz en kral duygusal filmde öyle sahne bulamazsınız. Bir de komşulara rezil olduk sabahın altısında kapıya dayanıp polis diye bağırmışlar ortalığı ayağa kaldırmışlar. O arada 3 sınava giremedim. Gece hemen okula döndüm. Ama sabah inince evde uyumuşum 2 sınavda öyle gitti. Sonra ki gün 1 tane sınava girebildim. Anlayacağınız bu dönem yalan oldu. Zaten 3. sınıfım alttan da dersler var. Dersleri veremezsem okul uzaması kesinleşiyor matematiksel olarak. Şimdi memlekete dönmedim bütlere çalışayım diye ama az bişey kaldı daha hiç çalışmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: AT-ADAM

Ciddiye alayım mı şimdi seni? Yok oğlum sen 15'den fazla olamazsın ...

Bak burdada Ağustos böcüğünü buldun atışacaksın sonuç olarak ceza alacaksın. :-)

@Kartelli
    Geçmiş olsun da bu ne saçma bir durumdur yahu keyfi 2 gün nezarette tutmak...ayrıca bu çalışmama konusunda cidden hata yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 20 Ocak 2015; 2:23:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.