Şimdi Ara

2 yıldır okan bayulgen programlarını seyredemez oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde okan bayulgeni çok severim kanal d'deykende hiç kaçırmazdım ama sağ alttakı duyma engelliler için olan kadın izlerken dikkatimi ona çekiyor yanlış anlaşılmasın bende takıntı haline geldi gözüm hep oraya kayıyor ve değiştirmek zorunda kalıyorum duyma engellilerinde hakkı programları izlemek ama neden koyuyorlar ?

• Dalgamı geçiyorsun güzel kardeşim :) o kadın işaretler ile konuşmaları anlatıyor engelli kardeşlerimizde bu sayede anlıyorlar işte bence bu durum her dizi program için zorunlu olmalı insanların başına gelmedikçe anlamakta güçlük çekiyorlar herhalde ( seni tenzih ederek yazıyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrancioglu

Dalgamı geçiyorsun güzel kardeşim :) o kadın işaretler ile konuşmaları anlatıyor engelli kardeşlerimizde bu sayede anlıyorlar işte bence bu durum her dizi program için zorunlu olmalı insanların başına gelmedikçe anlamakta güçlük çekiyorlar herhalde ( seni tenzih ederek yazıyorum )

Off tabikide biliyorum o yüzden olduğunu, sadece neden koyduklarını merak ediyorum okan o kadar duyarlı birisi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArsenal

quote:

Orijinalden alıntı: Kayrancioglu

Dalgamı geçiyorsun güzel kardeşim :) o kadın işaretler ile konuşmaları anlatıyor engelli kardeşlerimizde bu sayede anlıyorlar işte bence bu durum her dizi program için zorunlu olmalı insanların başına gelmedikçe anlamakta güçlük çekiyorlar herhalde ( seni tenzih ederek yazıyorum )

Off tabikide biliyorum o yüzden olduğunu, sadece neden koyduklarını merak ediyorum okan o kadar duyarlı birisi değil.

Ne alaka yahu adamın niyetinide mi biliyorsun gerek görmüş ki koymuş yada engelli izleyicileri vardır rica etmişlerdir koymuştur adamın niyetini mi eleştiricez işe yarıyor mu yarıyor ...

• Okan Bayulgeni biraz patavazsız buluyorum o yüzden hiç izlemiyorum
  • Okan bayulgen kanaldden sonra bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izleniyorki program yapıyor bukadar basit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açıkcasın programı bir çok güne yayması sıkıntı oldu . kanal d'de önemli bir faktör
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.