Bildirim
2si1 'Erdi'li Mesut'lu Gökhan'lı' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dh ofisinde kedi neden yok? 😾😾
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 10 Mart 2017; 22:56:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Catology
Dh ofisinde kedi neden yok? 😾😾
Evet kedi isteriz !
NEKO NEKO -
Kadro tamam.. Bu hafta seyredilir..
-
Sonunda kadro tmm guzelce izlenir.
-
yerimizi alalım
Edit:Video donmasından izlenmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 10 Mart 2017; 23:30:59 > -
Sonunda
-
Şu oynatıcıdan kurtulun artık izleyemiyorum.
-
Mesut Bey, sohbet görüntüsü haricindeki tüm görüntüler siyah olarak çıkıyor videoda....
-
sevenler kavuştu :D bsc'de yan gelip yatıyor zaten gökhan :D bari dh'de iş yapsın..
-
nvidia bardağı...
-
Mount & Blade'ın yapımcısı TaleWorlds umarım çok iyi paralar kazanırlar ve şirketlerini büyütürler . Bana göre Türkiyenin gururu bu adamalar . İlerleyen zamanlarda başka AAA yapımlarlada karşılaşırız umarım sadece M&B ile sınırlı kalmazlar , kaldı ki bu adamlarda bunu başarabilecek yetenek ve azimde mevcut .
-
Aranızda ilk reklamı geçebilen var mI?
-
Mesut bey bilgisayarınızın modeli nedir ? Hoş göründü gözüme.
kardeş oturdum film gibi izledim adamsınız ya en iyi teknoloji sitesi.
-
Türk oyunu no:70 eye of basin demosunu izledim gerçekten müthiş olmuş en azından grafikler. Hikaye'de sağlam duruyor. Türk oyun sektörü inşallah iyi yerlere gelecek.
-
video bulunmadı hatası veriyor.
-
aga emeğinize yazık çok güzel program çekmişsiniz lakin izle yemedikten sonra neye yarar .player çöp
-
CIA'in korsan yazılım kullanmasından daha çok windows kullanmasına şaşırdım.Özellikle windows 8/8.1'de telemetri(telemetry) olduğu bilinen bir gerçek.
Benzer içerikler
- instagram efekt arama
- tbt nedir
- deepfake yapma
- e devlet"ten abonelik iptali
- instagram arka plan beyaz yapma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X