3 ve 4 tamamlamak istiyorum her bölümü seçebiliyormuyum yoksa belli başlı bölümleri .
Bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi yada bir kaynak gösterebilirmi ?
Teşekkürler.
Belli başlı bölümleri ancak 4 yıla tamamlamak bir sürü bölüm var.
Lojistik Yönetiminden,işletmesine kadar araştırırsan bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: gkn_1903
Belli başlı bölümleri ancak 4 yıla tamamlamak bir sürü bölüm var.
Lojistik Yönetiminden,işletmesine kadar araştırırsan bulursun
teşekkür ederim senin bildigin bir kaynak varmı acaba ?
2010 DGS Kılavuzu'na göre tercih edebileceğiniz lisans programları;
Bankacılık Bankacılık ve Finans Bankacılık ve Finansman Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ekonomi Ekonomi ve Finans İktisat İşletme İşletme Bilgi Yönetimi İşletme Enformatiği İşletme-Ekonomi Lojistik Yönetimi Sermaye Piyasası Uluslararası Finans Uluslararası İşletme Uluslararası İşletmecilik Uluslararası Ticaret Uluslararası Ticaret ve Finansman Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik
Bu bölümlerin haricindeki bölümleri tercih edemezsiniz.
quote:
Bankacılık Bankacılık ve Finans Bankacılık ve Finansman Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ekonomi Ekonomi ve Finans İktisat İşletme İşletme Bilgi Yönetimi İşletme Enformatiği İşletme-Ekonomi Lojistik Yönetimi Sermaye Piyasası Uluslararası Finans Uluslararası İşletme Uluslararası İşletmecilik Uluslararası Ticaret Uluslararası Ticaret ve Finansman Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM İLGİ ALAKANA
quote:
Orijinalden alıntı: girdap
quote:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM İLGİ ALAKANA
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana.Eğitim hayatında başarılar..