Bildirim
2 yıllık arcelik çamaşır makinesi düşük devirdeyken gelen ses (video)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1 ihtimal rezistansa bir şey takılmıştır. Sökülerek bakılır. 2. ihtimal sıkmada sorun yoksa normal kabul edilir. Yani rezistansda bir şey yoksa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 2 Ocak 2025; 20:58:22 > -
anladım hocam.
yani bizi rahatsız eden bir durum yok aslında ama servis çağırmalı mı karar veremedım.
-
Makinenin kayışında patinaj olayı oluyor, son bir kaç senedir arçeliklerde yaygın olan bir durum. Kullanıcıyı şüphelendirmek dışında En ufak zararı yoktur. Yeni kayış takılsa bile kısa sürede aynı sesi yapacaktır. Kayışta kullanılan kauçuk malzemenin çabuk sertleşip tutuşunun azalması sonucunda oluşan bir ses.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makine yanında olmadığım için ses için tam net yorum yapamıyorum. Bu nedenle servisi çağırıp çağırmamanız konusunda bir şey diyemem.
-
Aynısı bende de 10 kg lık makina
garantiden kayış değişti düzeldi .
ilk dönüşte yapıyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 senede benim makine dede başladı
garantiden değiştirdiler .
değişimden sonra
2 seneyi geçti şimdilik ses yok bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X