Şimdi Ara

2 yıllık M:Y.O ile ilgili tecrübeler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • okumaktan zarar gelmez istedigin bölüme gir oku
    2 yıllık okunmaz diyenleri gercekten anlamıyorm

eger adam akıllı direk iş bulabilecegin bir bölüm okumadıysan 2 yıllık bütün bölümleri okuyabilirsin
    ardından dgs ile lisansını tamamlarsın

bu devirde diploması olmayana para yok
    olan bile zor alıyorken iki yıllıga burun bükmek sacmalık
  • Ben yandım sen yanma. Sakın gitme. Vallahi 2 senen heba olur. Güveniyorsan kendine 1 sene daha hazırlan ya da git çalış. Hem parana hem zamanına yazık. 2 senede bana ne mi artısı oldu? Askerlik uzuyor bir de öğrenci akbili
    Programcılık=lise 5-6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vazgeçtim zaten benim yapacağım iş değil bu

onun yerine ben başka bir bölüm okuyacağım çocukluk hayalim sualtı teknisyenliği
  • Algoritmayi halledersen gerisi gelir.. İstekliysen saten yaparsin. Ama istek yok sirf is imkani icin dusunuyorsan yanindan gecme derim.

• bende yeni mezun oldum iki yıllık geçiş yapıcam da bu olay nasıl oluyo okul puanı falan çalıştığımdan dolayı okula uğrayamıyorum. bende bilgisayar programcılığı istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko843

merhaba beyler ben bu sene gene şu lanet sınava girdim şaka ile karışık neyse aldığım puan pek iç açıcı olmamakla beraber umut da vaad ediyor

iik tercihim aslında sağlıkdı radyoterapist gibi bişiler eletrö falan filan tutuyordu girecektim ama işten çıktım vs. özel olduğu için sıkıntı doğdu ama hala ihtimal var

şimdi şu 2 yıllık bilgisayar programcılığı tam olarak ney oluyor acaba ne iş yapacağım int. okuduklarım ile tanıdığım bir kaç programlama yapan arkadaşlara sordum aşırı değişik tutarsız bilgiler aldım

int kişiler yazmayın onu okuyup ne olacak asgeri maaş a talim edersin diyorlar ama bazıları oku 5 milyar güzel maaş alırsın bazısı 2 diyor bazısı uçmayın diyorlar

ben pc severim onla uğraşmayı çoook pc çökerttiğim var acaba buraya girip noluyo falan filan diyerek ama anlamam sadece karıştırırım

bi arkadaşım ajanslarda iş bulursun falan dedi program yazarsın dedi??

bir de :

grafik tasarımı var ondan ise hiiiç bilgim yok galiba yeteneğe dayanıyor bilmiyorum tam olarak maaşlarını da bilmiyorum

edit:

bunların çalışma alanları da ney oluyor bilenler varsa eğer

Okulla birlikte kursa falan gitceksen yani kendini gelistirmeyi dusunuyorsan hiç kimseyi dinleme hocam. Bunlar konussun nasibin nereden geleceği belli olmaz. Belki kendini gelistirerek iyi bir yerlerede gelebilirsin.

• Hayatını kurtarmak istiyorsan bi sene adam gibi ders çalış, dersaneye güvenmeden kendin çalış. Güzel bir bölüme git iş imkanları güzel sonrasında grafik tasarımmış, bilgisayar programcılığıymış kursuna gidersin. Yoksa inan sıkıntı çekersin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.