Şimdi Ara

2 yıllık M:Y.O ile ilgili tecrübeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba beyler ben bu sene gene şu lanet sınava girdim şaka ile karışık neyse aldığım puan pek iç açıcı olmamakla beraber umut da vaad ediyor

iik tercihim aslında sağlıkdı radyoterapist gibi bişiler eletrö falan filan tutuyordu girecektim ama işten çıktım vs. özel olduğu için sıkıntı doğdu ama hala ihtimal var

şimdi şu 2 yıllık bilgisayar programcılığı tam olarak ney oluyor acaba ne iş yapacağım int. okuduklarım ile tanıdığım bir kaç programlama yapan arkadaşlara sordum aşırı değişik tutarsız bilgiler aldım

int kişiler yazmayın onu okuyup ne olacak asgeri maaş a talim edersin diyorlar ama bazıları oku 5 milyar güzel maaş alırsın bazısı 2 diyor bazısı uçmayın diyorlar

ben pc severim onla uğraşmayı çoook pc çökerttiğim var acaba buraya girip noluyo falan filan diyerek ama anlamam sadece karıştırırım

bi arkadaşım ajanslarda iş bulursun falan dedi program yazarsın dedi??

bir de :

grafik tasarımı var ondan ise hiiiç bilgim yok galiba yeteneğe dayanıyor bilmiyorum tam olarak maaşlarını da bilmiyorum

edit:

bunların çalışma alanları da ney oluyor bilenler varsa eğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko843 -- 1 Temmuz 2014; 16:55:37 >

• Myo=lise bide puaninla girdigin okulada bagli bu . Ama fazla birsey bekleme dostum hersey sende bitiyor.kendini gelistirmeye bagli.
  • evre2ka kullanıcısına yanıt
    dostum kursları vs. varmış giderim hallederim istediğim şey askerden döndüğümde elimde iyi gelirli bir işimin olması memur olmayı düşündüm ama yapamam ben öyle sıkıntılı iş biliyorum ama nerede çalışacağım ben bunu okursam ne iş yapacağım
  • Git ozel sektorde calis sonra memurlugu tekrar dusunursun
  • evre2ka kullanıcısına yanıt
    çalıştım hocam çıktığım iş özel sektördü
  • Şunu söylemeliyim 2 yıllıklarda koca sınıfta 20 kişinin ortalaması 2'nin üzerinde oluyor benim gördüğüm kadarıyla.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi liseden bi farkı yok tek başına bi işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 1 Temmuz 2014; 22:32:22 >
  • MYO = Meslek Lisesi 5. Sınıf

Kusura bakmasınlar ama 12 sene okuyup'ta, on Türkçe beş matematik sorusu çözemeyip barajı geçemeyen ama ''Sınavsız Geçiş'' zırvalığı altında adamların gelip ''Yüksek Okul'' adı altında eğitim gördüğü yer MYO'lar. Eğitim kalitesi yerlerde, MYO hocalarıda mecburen en düşük seviyeyi baz alıyor varın siz düşünün kaliteyi.
    Bilgisayar Programcılığı bölümünde okuyan adama Java ne diyorsun , onu cevaplayamıyor daha, bu insan 2. sınıf öğrencisi ve mezun oldu bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafik Tasarımcı -- 2 Temmuz 2014; 0:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafik Tasarımcı

MYO = Meslek Lisesi 5. Sınıf

Kusura bakmasınlar ama 12 sene okuyup'ta, on Türkçe beş matematik sorusu çözemeyip barajı geçemeyen ama ''Sınavsız Geçiş'' zırvalığı altında adamların gelip ''Yüksek Okul'' adı altında eğitim gördüğü yer MYO'lar. Eğitim kalitesi yerlerde, MYO hocalarıda mecburen en düşük seviyeyi baz alıyor varın siz düşünün kaliteyi.
    Bilgisayar Programcılığı bölümünde okuyan adama Java ne diyorsun , onu cevaplayamıyor daha, bu insan 2. sınıf öğrencisi ve mezun oldu bu sene.

bende 2 yıllık menzunu oldum samsun 19 mayısda suan arelde bilgisayar mühendisliği okuyorum %50 burslu tamam belki iyi bi üniversite değil ama elimden gelen bu her insanı matematik çözme becerisine göre sınıflandırmak yanlıs birşey her insan matematikden anlıyacak diye birşey yok michael faradayde matematikden anlamıyordu ama adamın bulduğu icatlar şuanki dünya sistemini oluşturdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Şunu söylemeliyim 2 yıllıklarda koca sınıfta 20 kişinin ortalaması 2'nin üzerinde oluyor benim gördüğüm kadarıyla.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi liseden bi farkı yok tek başına bi işe yaramaz.
    işletme de okuyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko843

işletme de okuyorum ??

Alıntıları Göster
    benim merak ettiğim şey şu ben buradan mezun olursam aynı zamanda kurs vs. gibi şeylerde alacağım ama tam olarak işim ney olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

quote:

Orijinalden alıntı: Grafik Tasarımcı

MYO = Meslek Lisesi 5. Sınıf

bende 2 yıllık menzunu oldum samsun 19 mayısda suan arelde bilgisayar mühendisliği okuyorum %50 burslu tamam belki iyi bi üniversite değil ama elimden gelen bu her insanı matematik çözme becerisine göre sınıflandırmak yanlıs birşey her insan matematikden anlıyacak diye birşey yok michael faradayde matematikden anlamıyordu ama adamın bulduğu icatlar şuanki dünya sistemini oluşturdu.

Matematik yapamıyor fende mi yapamıyor ? Türkçe'de mi yapamıyor ? Tarih'temi yapmıyor ? 12 sene eğitim alıyorsun ve o dersleri geçiyorsun kusura bakmada o zaman o diplomayı hak etmemiştir o kişi. O elinde ki lise diplomasını alabilecek seviyedeyse , o matematik yada tarih yada türkçe yada fen sorularının bir kısmını çözmek zorunda kimse kusura bakmasın. Michael Faraday'ın matematik bilgisi sıfırmıydı ? Güldürmeyin beni. sadece yeterli seviyede değildi. Michael Faraday'ı MYO öğrencisinin matematik bilgisiylemi kıyaslıyorsunuz Bilgisayar bilimi doğrudan Matematik'le alakalı bana 10 tane hiç matematik bilmeyen algoritma bilmeyen Dünya'ca ünlü bilişim sektöründen isim sayabilirmisiniz ?

• Mobil bilişim teknolojileri ney oluyor iş imkanı nelerdir
  • daha 2gün önce en gereksiz üniversite bölümleri açıklandı iş imkanı bakımından 1.sırada bilgisayar programcılığı var işletme yöneticiliğini yada muhasebe düşün iş sahası geniş en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan07

daha 2gün önce en gereksiz üniversite bölümleri açıklandı iş imkanı bakımından 1.sırada bilgisayar programcılığı var işletme yöneticiliğini yada muhasebe düşün iş sahası geniş en azından
    Bana sorarsan 2 yıllık okullar beş para etmez meslek lisesi sınavsız geçiş hakkını kullanan insanlarla dolu ve bir meslek lisesi mezunu olarak söyleyebilirim ki sırf bu yüzden kalite yerlere düşmekte sağlık myoları dışında parası güzel işi zor bulursun birazda sana bağlı ama ne kadar eğitim veriyolar ki kendini geliştirebilesin ben meslek lisesi mezunu olarak tek seferde 4 yıllık okul kzandım bence otur düzgüncene çalış ve 4 yıllık tutturmaya çalış
  • demonspeople kullanıcısına yanıt
    hayır benim bölümüm değil zaten hocam ama bu bölümü herkes çok övüyor ama gel gelelim şimdi araştırdım program yazma vs. nasıl olacak bilmiyorum ders mi almam gerekiyor sadece üni de alacağım derslere güvenemiyorum

ben fakülte mi bitirdim zaten yanında iş güvenliği okuyacağım ve aynı 2 sene içinde bir üni daha okuyayım diyorum
  • quote:

hayır benim bölümüm değil zaten hocam ama bu bölümü herkes çok övüyor ama gel gelelim şimdi araştırdım program yazma vs. nasıl olacak bilmiyorum ders mi almam gerekiyor sadece üni de alacağım derslere güvenemiyorum

ben fakülte mi bitirdim zaten yanında iş güvenliği okuyacağım ve aynı 2 sene içinde bir üni daha okuyayım diyorum

Bence hiç bulaşma o zaman zaten altyapında yok gidip geldiğine değmez kalitesiz bi eğitim veriyolar zaten bir şey öğrenemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonspeople

Bana sorarsan 2 yıllık okullar beş para etmez meslek lisesi sınavsız geçiş hakkını kullanan insanlarla dolu ve bir meslek lisesi mezunu olarak söyleyebilirim ki sırf bu yüzden kalite yerlere düşmekte sağlık myoları dışında parası güzel işi zor bulursun birazda sana bağlı ama ne kadar eğitim veriyolar ki kendini geliştirebilesin ben meslek lisesi mezunu olarak tek seferde 4 yıllık okul kzandım bence otur düzgüncene çalış ve 4 yıllık tutturmaya çalış

Alıntıları Göster
    Okuma. Ben okudum her şeyiyle iğrenç.

• ama nişantaşında okuyacağım

edit: staj olarak microsoft ve intel'e yolluyorlarmış abi sağlam yerler orada kalmayı başarırsam ama sıkıntım bu temelimi nasıl oluşturabilirim dersler şunlar olacak heralde

http://cp.vs.ieu.edu.tr/tr/dersler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko843 -- 3 Temmuz 2014; 20:04:41 >
  • quote:

ama nişantaşında okuyacağım

edit: staj olarak microsoft ve intel'e yolluyorlarmış abi sağlam yerler orada kalmayı başarırsam ama sıkıntım bu temelimi nasıl oluşturabilirim dersler şunlar olacak heralde

http://cp.vs.ieu.edu.tr/tr/dersler
    başım döndü iki gündür ara ara yemin ediyorum herşeyini araştırıyorum bir gram anlamıyorum

yok c ve c++ bişiler böyle ne demeye çalıştığını dahi anlamıyorum insanların ne yazık ki
  • beko843 B kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden hiç bulaşma diyorum açıkçası bazı şeyler için yetenek gerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.