Bir kullanıcı olarak sony telefonum ile ilgili görüşlerim
Model xperia tx lt29i (Türkiye'de resmi olarak satılmadı bir dönem gold ve mediamarkt getirdi sanırım.) Forumda çok kullanan 3-5 kişi kullanıyordu, hala kullanan var mı bilmiyorum.
Modelin artıları, hafif, şık, zamanın en hızlılılarından, kamerası ve zamanın mükemmel ekranı.
Eksi yönleri, hoparlör ve ahize sesi düşük ( ahize hakkaten düşük ) düşük pil.
Telefonu yurt dışından almıştım. Garantilik bir durum olmadı şimdiye kadar benim hatalarım dışında.Bundan sonra yazacaklarım sony hakkında, telefonda gorilla glass yada dragon cam yok, kasa tamamen plastik. Bence çok sağlam bir model 2 metreden belkide 50 kere düşürmüşümdür şimdiye kadar 3310 gibi kapak batarya kaç kere dağıldı bilmiyorum, her defasında sorunsuz çalıştı. Çok sağlam telefon yapmış sony, e linize aldığınızda bu kadar sağlam olduğu hissini uyandırmıyor, 2 yıllık kullanım sonunda bu hissiyatı edindim.
Sony ui kendim alıştığımdan mıdır nedir bağımlılık yapıyor.walkman ve albüm uygulaması çok güzel.
Telefonun sağlamlığına bir daha döneceğim aldıktan 18 ay sonra tamamen keyfi ve kullanıcı hatası olarak power tuşunu bozdum. Telefonu yaklaşık 15 gün metal birşey değdirerek açtım ve marketteki uygulamalarla ekran kilidini on off yaptım. Sonra yedek parçasını bulamadığımdam alibaba dan orjinal kasa sipariş ettim. telefonum beyazdı ve artık sıkılmıştım siyaha dönmeliydim. Kasa geldi meğer ön kasa ve ekran yapışıkmış ekranı kasadan ayırırken ekranı um ufak ettim. Sonra bu bana 250 tl ye maal oldu. Açma kapama tuşu ve ekran.
telefonun içini onlarca kez açtım o kadar kurcaladım hala kurcalıyorum banamısın demedi. 25 ay oldu alalı hala çalışmayan hiç bir fonksiyonu bulunmuyor.
Çok memnun kaldım çok.
şuan custom rom yükledim 5.1 arada reset ( kullandığım bir appsden yapıyor ) dışında sıkıntı yapmıyor ama artık değiştirmeyi düşünmeye başladım, lolipopa 1gb ram yetmez oldu.
Sony z3 compact yada z3 de gözüm ama kullananlar benim telefonum gibi sağlam mıdır bu modeller acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme