Şimdi Ara

20.000-25.000 ARASİ DETAYLİ ARAC LİSTESİ VE SECİM TAVSİYESİ (SÖZ VERİYORUM SON KONU AÇIŞIM :-) ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 75hp

Dizel ikinci ellerde motorun yetkili servislerde özellikle ucuz ve kaçak yakıt sebebiyle sıkı kontrolünü, hatta çok temkinli yaklaşılmasını öneririm. Ya da satıcının çok titiz bir şahıs olmasını dilerim (benim gibi:))

Benzinlilerde ise az yakan küçük motorluyu al LPG olmasın derim.(Jazz-Yaris) Güvenlik ve orjinalliğin bozulması kaygısı

Genel olarak listenizdeki araçlardan C1- Yerli üretim parça ucuz, tıkırtılı iç mekan, güvenlik iyi, tüketim orta C2- sürüş zevkli, Tüketim fazla, işçilik orta, güvenlik iyi, parça? c3-Parça pahalı, güvenlik iyi tüketim orta, c4- satıcı marka hastası olur, altı alçak, otomatiği meşhur, modifiye mağduru olabilir, tüketim orta işçilik orta yol sesi var c5- işçilik iyi, tüketim 1.4 lerde iyi 1.6 lar orta, güvenlik iyi parça orta c6- parça pahalı, satıcı marka hastası olur, yakıt fazla güvenlik orta pas sorununa bakılmalı c7-lüks parça pahalı, yakıt fazla, temizi bulunabilir.

B1- =c3+ tüketim iyi b2- satıcı marka hastası olur, otomatiği meşhur, tüketim iyi işçilik orta yol sesi var b3- fiat işte hem de dizel temizi olursa belki b4- dekra arıza listesinde en sorunsuz araç dizel motoruna dikkatli kontrol, sürüş zevkli, ikinci eli iyi c5- yaygın değil az kmli bulunursa olabilir. Elden zor çıkar c6- 206nın ekmeğini yiyeceği düşünüldü ama hesap tutmadı, her fransız gibi gevşek montaj tıkırtısı bol olur, motoru kontrol az yakar c7- Türk malı gevşek montaj, motor dayanıklıdır, kontrol ettirilmeli, parça sorunu yok, ikinci el orta

Bu kadar seçenekte ve ikinci elde araç aramak katarakt olup samanlıkta iğne aramak gibi... biraz beklentilerinizi kesinleştirin, hedefinizi küçültün. En azından 3-4 seçeneğe kadar inin. Böyle araç alamazsınız. Her araca herkes bi kulp takar. Halbuki temiz ve bakımlı ikinci el şahin, hor kullanılmış mercedesten iyidir.

İşiniz zor kolay gelsin...

Valla bukadar ugrasip yazmissiniz cok tesekkur ederim cok aydinlatici oldu. Öncelikle dediginiz gibi bende skalayı daralttim zaten artik genis bakmiyorum. Aslinda ben bir D sınıfı hastasiyim daha oncede D sinifi araclarin oldu onlardan aldigim haz bambaskaydi ancak cok zarar ettim o araclardan. Onun icin simdi alacagim araci ince eleyip sık dokuyorum 2-3 sene icerisinde satip sifir almayi dusunuyorum ve zarar etmek istemiyorum. E simdi bukadar D sınıfı hastasiykende B sinifina binemeyecegimi anladim. Onun icin tarzima en yakin donanimli konforlu süspansiyonlari basarili ve tutulan bir C sinifi arac arayisindayim. Bu tanimada sanki en uyan arac Megane 2 gibi geliyor simdilik. Ama tabi yinede sizlerin alternatif onerilerinize acigim bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğiniz araç usta kontrolünden geçerse alın derim o zaman. Sonuçta renault ve elden çıkarırsınız en kötü ihtimal beğenmez pişman olursanız. Ben de aynısını 2008 de yaşamış bu düşünce ile 1.4 clio symbol almıştım 2 yıl kullanıp sattım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.