Şimdi Ara

20.000-25.000 ARASİ DETAYLİ ARAC LİSTESİ VE SECİM TAVSİYESİ (SÖZ VERİYORUM SON KONU AÇIŞIM :-) )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bana araba aldirana kadar size rahat yok k.bakmayin Ama merak etmeyin son viraja geldik Bütceme ve kafama göre olanlari asagiya siniflandirarak cikardim ve sizden bunlar icinden en mantikli secim ne olurun yanıtıni istiyorum. Benim alacagim arabadan beklentilerim ; İkinci elinin iyi olmasi, yeterli konfor ve donanimi saglamasi (tabiki fiyatina gore), yakit olarak benzin/lpg veya dizel olacak onun icin her bakimdan ekonomik olucak ztn. Bunlarin disinda kronik problemlerlede bogusmak istemiyorum. Simdi cikardigim listeyi sunuyorum:
    ***C SİNİFİ***
    1) MEGANE 2 = 2004-2006 BEN.
    2) FOCUS GHİA= 2000-2003 BEN.
    3) COROLLA SOL= 2003-2005 BEN.
    4) CİVİC ES = 2003-2005 BEN.
    5) ASTRA H = 2004-2005 BEN.
    6) MAZDA 3 = 2004-2006 BEN.
    7) VOLVO S40= 2001-2004 BEN.

***B SİNİFİ&***
    1) YARİS = 2007-2008 BEN.
    2) JAZZ = 2005-2007 BEN.
    3) PUNTO = 2005-2010 DİZEL
    4) CORSA = 2007-2009 DİZEL
    5) C3 = 2004-2005 DİZEL
    6) PEUGEOT 207 = 2007-2009 DİZEL
    7) CLİO 3 = 2007-2010 DİZEL

* İSTE ARACLAR BUNLAR. YAZDİGUM BÜTÜN ARACLARİN EN FULL OLANLARİ ÜZERİNE YAPTİM BU LİSTEYİ AYRİCA KM KRİTERİM EN FAZLA 85.000 DİR.
    SİMDİ SİZLERDEN BU LİSTEDEN KRİTERLERİME GORE EN MANTİKLİ SECİM NE OLUR ONUN TAVSİYESİNİ İSTİYORUM ARKADASLAR. SİMDİDEN SAOLUN...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• clio 3
    punto
    corsa
    207

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 13 Ağustos 2012; 15:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

clio 3
    punto
    corsa

Tesekkur ederim ama nedeninide aciklarsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

clio 3
    punto
    corsa

Tesekkur ederim ama nedeninide aciklarsan sevinirim.

diğerlerinden daha yeni olduğu için dedim. kendini kanıtlamış araçlar.
  • Guncel

• merhaba....
    aynı şeyleri ben de planlıyorum bu aralıkta bir araba...
    kafanı daha karıştırmak gibi olmasın ama
    panoramik cam tavanlı bir araba gördükten sonra
    kesinlikle cam tavanlı bir araç almak istedim...
    sunroof bile kesmiyor.

ve şu linkteki araç hoşuma gitti önerisi olan var mıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-oz-guneysu-dan-2005-model-smart-forfour-1-5-otomatik-ozel-sipars-96482081/detay

• Arkadaslar bir megane 2 dynamic full var (hiz sabitleyici cam tavan ve fabrika cikisli xenon olanlardan) Arac 2004 model 89000 km'de. Aracin kusurlari sunlar:
    * Arac evin önündeyken sahibininde bilmedigi bise araca carpiyo muhtemelen motor veya bisiklet cünkü aracin ön tamponu ile sag camurlugun birlesim yerinde kücük bi kırılma oluyo ve bundan dolayi iki parca kaskodan degisiyor.
    * Arac sahibinin esi park yerinden cikarken sol arka camurlugu takıyo ve orası degisiyo.
    * Araca hic lpg takılmamıs.
    Kisacasi arac böyle arkadaslar sahibi karı koca doktor ve aracı 21.000'e birakiyor sizce alinirmi lutfen detayli yorum bekliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bahsettiğiniz araç 20k ya el sıkışılır,alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

bahsettiğiniz araç 20k ya el sıkışılır,alınır.

20'ye vermez kesinde belki 20500 olabilir. Olursa alinirmi arkadaslar lutfen yorum bekliyorum...

• Guncel

• quote:

yine alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

yine alınır.

Eyvallah. Senden baskada cevap ve yorum getirecek yok heralde. Yani bu degisenler sıkıntı yaratmazmi diyorsun?

• nissan primera ya bakabilirsiniz.
  • quote:

yaratmaz.
    gönül rahatlığıyla alınabilir.
    sadece iyi bir ustaya göster aracı,motor şanzıman falan.
    al dediği an hiç düşünme.
    Ayrıca megane hor kullanmaya gelmez,temiz şoförsen al o arabayı.
    öyle bozuk yollarda hınnn mınnn zart zurt falan,bakımını aksatmalar gelmez megana ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 15 Ağustos 2012; 23:24:56 >
  • quote:

Arkadaslar bir megane 2 dynamic full var (hiz sabitleyici cam tavan ve fabrika cikisli xenon olanlardan) Arac 2004 model 89000 km'de. Aracin kusurlari sunlar:
    * Arac evin önündeyken sahibininde bilmedigi bise araca carpiyo muhtemelen motor veya bisiklet cünkü aracin ön tamponu ile sag camurlugun birlesim yerinde kücük bi kırılma oluyo ve bundan dolayi iki parca kaskodan degisiyor.
    * Arac sahibinin esi park yerinden cikarken sol arka camurlugu takıyo ve orası degisiyo.
    * Araca hic lpg takılmamıs.
    Kisacasi arac böyle arkadaslar sahibi karı koca doktor ve aracı 21.000'e birakiyor sizce alinirmi lutfen detayli yorum bekliyorum...

Hocam mis gibi araba zaten megane 2 lerin çamurlukları plastik o kadar önemli değil..
    Dediğiniz gibiyse temizdir araba..Sorunsuz binersiniz inşallah...Hayırlı olsun şimdiden...LPG taktırın ama...

• Jazz
    Civic
    Corolla
    Almera
    Primera
  • 25.000 civarı megane 2 dizel bulursunuz cimrilikte üstüne tanımam :)
  • Megane 2 hakkinda okadar ters yorumlar varki ya cok ii diyen var yada cok kotu. Napcami sasirdim.

• en iyisi linea al.
  • Dizel ikinci ellerde motorun yetkili servislerde özellikle ucuz ve kaçak yakıt sebebiyle sıkı kontrolünü, hatta çok temkinli yaklaşılmasını öneririm. Ya da satıcının çok titiz bir şahıs olmasını dilerim (benim gibi:))

Benzinlilerde ise az yakan küçük motorluyu al LPG olmasın derim.(Jazz-Yaris) Güvenlik ve orjinalliğin bozulması kaygısı

Genel olarak listenizdeki araçlardan C1- Yerli üretim parça ucuz, tıkırtılı iç mekan, güvenlik iyi, tüketim orta C2- sürüş zevkli, Tüketim fazla, işçilik orta, güvenlik iyi, parça? c3-Parça pahalı, güvenlik iyi tüketim orta, c4- satıcı marka hastası olur, altı alçak, otomatiği meşhur, modifiye mağduru olabilir, tüketim orta işçilik orta yol sesi var c5- işçilik iyi, tüketim 1.4 lerde iyi 1.6 lar orta, güvenlik iyi parça orta c6- parça pahalı, satıcı marka hastası olur, yakıt fazla güvenlik orta pas sorununa bakılmalı c7-lüks parça pahalı, yakıt fazla, temizi bulunabilir.

B1- =c3+ tüketim iyi b2- satıcı marka hastası olur, otomatiği meşhur, tüketim iyi işçilik orta yol sesi var b3- fiat işte hem de dizel temizi olursa belki b4- dekra arıza listesinde en sorunsuz araç dizel motoruna dikkatli kontrol, sürüş zevkli, ikinci eli iyi c5- yaygın değil az kmli bulunursa olabilir. Elden zor çıkar c6- 206nın ekmeğini yiyeceği düşünüldü ama hesap tutmadı, her fransız gibi gevşek montaj tıkırtısı bol olur, motoru kontrol az yakar c7- Türk malı gevşek montaj, motor dayanıklıdır, kontrol ettirilmeli, parça sorunu yok, ikinci el orta

Bu kadar seçenekte ve ikinci elde araç aramak katarakt olup samanlıkta iğne aramak gibi... biraz beklentilerinizi kesinleştirin, hedefinizi küçültün. En azından 3-4 seçeneğe kadar inin. Böyle araç alamazsınız. Her araca herkes bi kulp takar. Halbuki temiz ve bakımlı ikinci el şahin, hor kullanılmış mercedesten iyidir.

İşiniz zor kolay gelsin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.