Şimdi Ara

20.000 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almak zorunda degil örnek olsun diye attım dedigim gibi monitör örnek dir
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    "Saçma" göreceli bir sıfattır, kişiden kişiye değişir.
    Bana da 2011 ve 2066 soket anakart varken 1150/1151 soket anakart satın almak çok "saçma" geliyor.
    İşyerimde 5 makinede 17 adet 1080Ti çalıştırıyorum ve hepsinde de X79/X99 chipsetli anakartlarım var.(GPU render)
    Ama 1151 anakartta nedense 3 adet 1080ti çalışmıyor ? Bunun nedenini sen daha iyi bilirsin.Heralde "saçma" bir nedenden değildir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

"Saçma" göreceli bir sıfattır, kişiden kişiye değişir.
    Bana da 2011 ve 2066 soket anakart varken 1150/1151 soket anakart satın almak çok "saçma" geliyor.
    İşyerimde 5 makinede 17 adet 1080Ti çalıştırıyorum ve hepsinde de X79/X99 chipsetli anakartlarım var.(GPU render)
    Ama 1151 anakartta nedense 3 adet 1080ti çalışmıyor ? Bunun nedenini sen daha iyi bilirsin.Heralde "saçma" bir nedenden değildir ?
    Çok boş bir yorum.

Konu sahibi umarım bu arkadaşı dinleyip 9700k 9900k gibi canavarlar varken 6-7 yıllık van gölü canavarlarına para kaptırmaz umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Çok boş bir yorum.

Konu sahibi umarım bu arkadaşı dinleyip 9700k 9900k gibi canavarlar varken 6-7 yıllık van gölü canavarlarına para kaptırmaz umarım.

Alıntıları Göster
    Anakart olarak meg ace almaya karar verdim herkes tarafından tavsiye ediliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evochi

Anakart olarak meg ace almaya karar verdim herkes tarafından tavsiye ediliyor.

Alıntıları Göster
    Güzel mobo.

Mahsuru yoksa kişisel bir yorumumu katayım eğer iş için değil sırf oyun içinse maddi durumum iyi değilse ben olsam sisteme bu kadar para harcamazdım. Heleki kredi ile felan alıyorsam bu külfete hiç bulaşmazdım.
    Bugünün en iyisi ancak yarının en iyisi çıkana kadardır.

Fakat alınması tahmin edilen Fakat 9900k 2080ti vs 2-3 yıl belki 4 yıl rahat götürecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Haklısın "boş"una yorum yapıyorum.
    Gidin alın 1151 soket anakartınızı bakın işinize.Neden kendimi yoruyorum ki.
    Altı üstü oyun oynayacak.
  • quote:

Güzel mobo.

Mahsuru yoksa kişisel bir yorumumu katayım eğer iş için değil sırf oyun içinse maddi durumum iyi değilse ben olsam sisteme bu kadar para harcamazdım. Heleki kredi ile felan alıyorsam bu külfete hiç bulaşmazdım.
    Bugünün en iyisi ancak yarının en iyisi çıkana kadardır.

Fakat alınması tahmin edilen Fakat 9900k 2080ti vs 2-3 yıl belki 4 yıl rahat götürecektir. Şimdiden hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Hocam güncel oyunları bana sıkıntısız oynatsın yeter fazlamı abartıyorum acaba

• quote:

Hocam güncel oyunları bana sıkıntısız oynatsın yeter fazlamı abartıyorum acaba

Alıntıları Göster
    Güncel oyunları sıkıntısız olarak nasıl oynamak istediğinize bağlı.

• quote:

Güncel oyunları sıkıntısız olarak nasıl oynamak istediğinize bağlı.

Alıntıları Göster
    Yani sıkıntısız oynatsın ben askerim şimdi 6 ayda bir geliyorum eve geldiğimde sağlam bi şekilde oyun keyfi versin bana yeterli o yüzden bütçeyi bu kadar yüksek tuttum.

• quote:

Yani sıkıntısız oynatsın ben askerim şimdi 6 ayda bir geliyorum eve geldiğimde sağlam bi şekilde oyun keyfi versin bana yeterli o yüzden bütçeyi bu kadar yüksek tuttum.

Alıntıları Göster
    işte nasıl oynamak istiyorsun. 4k da mı oynayacaksın 2k da mı yoksa fhd de mi. Görmek istediğini fps ne.

Beklentin ne, ne kadar kullanacaksın?

Genel olarak oyun oynamak için bu kadar fazla bütçeli sisteme gerek yok.

Oyun oynarken para kazanmak isteyecekmisin ne tür oyun oynayacaksın vs bunları belirlenen gerekir.

1-2 sene önce canavar diye toplanılan 7700k ya şimdi kimse yüzüne bakmıyor. 6 ay önce En iyi gpu diye alınan 1080ti şu an en iyinin 2 hatta 3 gerisinde.

Oyun oynamak için yüksek bütceye gerek yok. Konsol alsan da bir şekilde sıkıntısız oynarsın. Nasıl oynamak istediğine bağlı

• quote:

işte nasıl oynamak istiyorsun. 4k da mı oynayacaksın 2k da mı yoksa fhd de mi. Görmek istediğini fps ne.

Beklentin ne, ne kadar kullanacaksın?

Genel olarak oyun oynamak için bu kadar fazla bütçeli sisteme gerek yok.

Oyun oynarken para kazanmak isteyecekmisin ne tür oyun oynayacaksın vs bunları belirlenen gerekir.

1-2 sene önce canavar diye toplanılan 7700k ya şimdi kimse yüzüne bakmıyor. 6 ay önce En iyi gpu diye alınan 1080ti şu an en iyinin 2 hatta 3 gerisinde.

Oyun oynamak için yüksek bütceye gerek yok. Konsol alsan da bir şekilde sıkıntısız oynarsın. Nasıl oynamak istediğine bağlı

Alıntıları Göster
    2 veya 4 k istemiyorum 1080p full hd ultra ayarlarda oynasam yeterli benim için

• quote:

2 veya 4 k istemiyorum 1080p full hd ultra ayarlarda oynasam yeterli benim için

Alıntıları Göster
    toplayacağın sisteme ne kadar ömür biçiyorsun ?

yani şimdi 2080ti 9900k vs alıp şimdi canavar 1-2 seneye orta şekerli bir sistemin mi olsun istersin yoksa yarı paraya toplayacağın sistemle 1080p de rahat oyun oynayıp 1-2 seneye yeni çıkan parcalara upgrade mi etmek istersin ?

1080p için 2080ti aşırı gereksiz olacaktır ayrıca bottleneckde cabası.
  • quote:

toplayacağın sisteme ne kadar ömür biçiyorsun ?

yani şimdi 2080ti 9900k vs alıp şimdi canavar 1-2 seneye orta şekerli bir sistemin mi olsun istersin yoksa yarı paraya toplayacağın sistemle 1080p de rahat oyun oynayıp 1-2 seneye yeni çıkan parcalara upgrade mi etmek istersin ?

1080p için 2080ti aşırı gereksiz olacaktır ayrıca bottleneckde cabası.

Alıntıları Göster
    Dediğin gibi evet 2 sene sonra uprage etmek istiyorum şimdilik 1080p akıcı oynatsın yeterli ultra ayarlarda

• quote:

Dediğin gibi evet 2 sene sonra uprage etmek istiyorum şimdilik 1080p akıcı oynatsın yeterli ultra ayarlarda

Alıntıları Göster
    2070 veya 2080, cpu 9700k anakart ve diğer parça secimleri sana kalmış.

oc yapmayacaksan anakart ve sogutucuya cok para yatırma. sıvı sogutma alacaksan minimum 240mm olsun.

görsellik vs zevkinize göre.
  • quote:

oc yapmayacaksan anakart ve sogutucuya cok para yatırma. sıvı sogutma alacaksan minimum 240mm olsun.

Alıntıları Göster
    Oc felan yapmayacağım kasayı aldığım gibi kullanırım içini dahi açmam yani 2080 olmasını istiyorum ekran kartının

• quote:

Alıntıları Göster
    Anakart konusunda kararsızım birsürü model var fiyatları farklı farklı hangisini seçeçeğimi bilmiyorum anakart konusunda işlemci 9700k ekran kartıda 2080 kararlaştırdım ama

• quote:

Anakart konusunda kararsızım birsürü model var fiyatları farklı farklı hangisini seçeçeğimi bilmiyorum anakart konusunda işlemci 9700k ekran kartıda 2080 kararlaştırdım ama

Alıntıları Göster
    2080 ile fhd de bir miktar bottleneck yersin büyük ihtimal yani tam verim alamayabilirsin.

oc yapmayacağım demişsin anakarta cok para harcama ortalama bir mobo yeterli olur.

2080 de karar kıldıysan 2k 144hz monitor al. oyuna göre fhd, 2k geçiş yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 21 Şubat 2019; 1:36:27 >
  • quote:

2080 ile fhd de bir miktar bottleneck yersin büyük ihtimal yani tam verim alamayabilirsin.

oc yapmayacağım demişsin anakarta cok para harcama ortalama bir mobo yeterli olur.

2080 de karar kıldıysan 2k 144hz monitor al. oyuna göre fhd, 2k geçiş yaparsın.

Alıntıları Göster
    1080ti bir sistemmi toplayayım yani?

• quote:

1080ti bir sistemmi toplayayım yani?

Alıntıları Göster
    hayır. 2080 ile 2k monitor veya lg 34uc79g tarzı monitor güzel olur. 2k da oyuna göre çözünürlük değiştirirsin.
  • quote:

hayır. 2080 ile 2k monitor veya lg 34uc79g tarzı monitor güzel olur. 2k da oyuna göre çözünürlük değiştirirsin.

Alıntıları Göster
    Daha önce hiç curved monitör kullanmadım :/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.