Şimdi Ara

20.000 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim şahsi kanaatim X299-LGA2066- i9 9900x- 9820x olacaktır.
    Ancak şuan bence bekleme durumunda kalmak lazım. 2-3 ay sonra tekrar patlar gene yeni soketler yaza doğru. Üzülmektense beklenebilir acele bir durum yoksa.
    Ben x79-x99 - x299 hep x serisi kullandım. Asla beni üzmediler açıkcası. Yukarıdaki arkadaş 5.nesil x99 vs. demiş o gerçekten çok eski olacaktır.
    Ancak bütçe yeterli ise x299- i9 9900x -9820x sizi çok mutlu edecektir.
    Ancak beklemeniz daha çok mutlu edebilir.

Ayrıca ekran kartı olarak 2080-2080ti arasında seçim yapabilirsiniz. 5000-5100 TL sularında sıfır rtx 2080 yurtdışında bulabilirsiniz(amazon)
    Ekran konusunda curved kullanıyorum. Gerçekten önceden çok laf ederdim ancak alınca tadı başka oluyor.
    Yanlış bilgi verdim ise affola.
    iyi forumlar.
  • 20binlik sistem.Vay be.O sisteme performans şampiyonu TN panel monitor arıyorsan 1080p benim yeni aldığım modeli tavsiye ederim.Şu an ki alabileceğin en hızlı monitor.ASUS VG258QR.
    Ama yok ben illa VA alacam ya da ben illa IPS alacam diyorsan onları ben bilemem.Ben performanstan çakarım anca.
    Muhakkak ayrıca alacağın yeni monitorde ve ekran kartında displayport olsun.
  • 20K sistem topluyorsunuz;

OC yok diyorsunuz,
    Amaç 1080P Ultra oyun diyorsunuz,

Bu ihtiyaçları karşılamak için 20 bine gerek yok.

En ucuzundan 8400 + Anakart + Ram + 2060 + 144 Hz panel yeterlidir.

8-9 bine biter bu iş. 2-3 yıl sonra da yetmedikçe upgrade yaparsınız.

20K sistem çok farklı fantezilere kapı açıyor ama hiçbirine ihtiyacınız yok gibi gözüküyor söylediğinize göre.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.