Şimdi Ara

20.000 TL ye hangi arabayi alabilirim .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle ilk arabam olacak ve 3 ay sonra bebegimizde geliyor haliyle araba ihtiyac olacak bu nedenle butcem kısıtli Beni fazla üzmeyecek az yakacak parcasi ucuz arac tercihim dusunduğum 1.3 multijet palio lar var fakat son 1 aydir fiyatlari yukari dogru turmaniyor gibi temizini bulamayabilirim diye dusundüm 1.4. benzinlilerde tüp bagajda yer kaplayacagindan bagajsiz aracda cok isime gelmez 4 kapi olmasi tercihim .

Sizce en uygun tercih ne olur

farkli bir arac oneriniz olursa da degerlendirebilirim karar vermis degilim .

Tesekkurler simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yumurta kasa accent senin işini görür 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 98 model yumurta kasa öneririm şöyle 220-250 bin km civarı 4-5 parça boyalı önerirüm

• Olabilir aslinda sehir arasi sıkınti yaratirmi yakiti da iyiydi sanirim .

• burak0005 B kullanıcısına yanıt
    Sahibinden bul ve al,sakın galericilere bulaşma.yakıt da LPG li sıralı sistem olursa süper olur

• Logan
  • arşil_batuhan A kullanıcısına yanıt
    1.5 GLS motor tutuluyor sanirim klimali bula ilirmiyi. acaba butceyi aşarmi Antalyadayim malum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Logan
    Butceyi zorlar gibi Logan temizine bakmak lazim .

• Palio 1.2 lpg.

• quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

Palio 1.2 lpg.
    1.2 klimali dusunursek motor cok yetersiz kalacagini dusunuyorum lpg tankiyla palio yu bagajsiz dusunmek lazim .

Suan yumurta kasa accent 1.5 GLS lere bakiniyorum . gibi 16000-18000 TL bandinda birseyler cikacak gibi arkadaslar Sehirdisi gitsem nasildir arkadaslar accent zorlamadan araci sorun yasamam sanirim saglam araba sanirim kronik sorunu duymadim

• burak0005 B kullanıcısına yanıt
    16-18 e 1.3 olanı veriyorlar şu sıralar. O paraya bulduysan bir şey vardır o arabada. Kronik sorun olarak göğüs çatlak ya da kırık olur. Ben 1 senedir otomatik olanını kullanıyorum güzel araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak0005

1.2 klimali dusunursek motor cok yetersiz kalacagini dusunuyorum lpg tankiyla palio yu bagajsiz dusunmek lazim .

Suan yumurta kasa accent 1.5 GLS lere bakiniyorum . gibi 16000-18000 TL bandinda birseyler cikacak gibi arkadaslar Sehirdisi gitsem nasildir arkadaslar accent zorlamadan araci sorun yasamam sanirim saglam araba sanirim kronik sorunu duymadim

Alıntıları Göster
    1.2 kasasi bir arkadasimda var.surekli adana mersin sehir disi gider gelir.arada ben de biniyorum.sunu soyleyim klima muhtesem.cok guzel calisiyor.rampalarda oyle araba aglamiyor klima acilsa da.biraz devirli kullanmak gerekebilir o kadar.

• Araba seciminden belli ki fakirsin.bir de cocuk greliyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R19 rne alize ve rte alize.
  • Yumurta accent araba mı Allah'ını seversen
  • Bakımları ustasında yapılmış olmak kaydıyla; aile için güvenli ve donanımlı araçlar;

Mitsubishi carisma 98-01 model

Proton 416 belki üste biraz çıkılırsa waja

Daewo; Lagenza, nubira 99-01 model (opel GM motorlar)

Lada kalina 2006-09 model, klima ve hdireksiyonlu 2003-2008 vega ( ekonomik olduğu için)

Donanım olarak abs, klima, hidrolik direksiyon ve airbagli modelleri var. Üstelik lada hariç otomatik vites şanzımanlıda bulabilirsiniz. Fiyatları 20 bin civarlarında temiz olur. Ustasını bulduktan sonra binici arabalarıdır, çok sorun çıkarmazlar.

• temiz bir marea seni 3. cocuga kadar goturur
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

Araba seciminden belli ki fakirsin.bir de cocuk greliyor...
    Yorum yaz kardes boş yapma arabayı 1 sene kullanıcam ayağımı kessin yeter şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkars BOZKURT

Bakımları ustasında yapılmış olmak kaydıyla; aile için güvenli ve donanımlı araçlar;

Mitsubishi carisma 98-01 model

Proton 416 belki üste biraz çıkılırsa waja

Daewo; Lagenza, nubira 99-01 model (opel GM motorlar)

Lada kalina 2006-09 model, klima ve hdireksiyonlu 2003-2008 vega ( ekonomik olduğu için)

Donanım olarak abs, klima, hidrolik direksiyon ve airbagli modelleri var. Üstelik lada hariç otomatik vites şanzımanlıda bulabilirsiniz. Fiyatları 20 bin civarlarında temiz olur. Ustasını bulduktan sonra binici arabalarıdır, çok sorun çıkarmazlar.
    Yorumun için teşekkürler kardeşim kısa 1-2 sene içinde satacagim için piyasası olan bi araç daha mantıklı olur diye düşünüyorum

• Günceldır arkadaşlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.