Arkadaslar sa, Baslikta belirttigim gibi 20.000 TL`ye kadar otomatik COLT ariyorum. Istanbul ve cevresinden, lpg takilmamis.
quote:Orijinalden alıntı: MESUT52_34 niye lpg takılmamış benzinde km de 40 krş yakıcaksın lpg de km de 23-25 krş sen karar ver. dostum kendim icin degil, alacak olan arkadas oyle istiyor. ve gecerli sebepleri var.
quote:Orijinalden alıntı: colsuwin quote:Orijinalden alıntı: MESUT52_34 niye lpg takılmamış benzinde km de 40 krş yakıcaksın lpg de km de 23-25 krş sen karar ver. dostum kendim icin degil, alacak olan arkadas oyle istiyor. ve gecerli sebepleri var. Neymiş o geçerli sebepler biz de bilelim, belki doğru bildiğimiz yanlışlar vardır.
quote:Orijinalden alıntı: colsuwin isyerinin kapali otoparkina girebilmek :) artık onunla alakalı yasa çıktı, yürülüğe girince sıkıntı kalmıycak.
quote:Orijinalden alıntı: MESUT52_34 quote:Orijinalden alıntı: colsuwin isyerinin kapali otoparkina girebilmek :) artık onunla alakalı yasa çıktı, yürülüğe girince sıkıntı kalmıycak. yasa yururlugue girince lpg taktirirz artik :)
quote:Orijinalden alıntı: colsuwin quote:Orijinalden alıntı: MESUT52_34 quote:Orijinalden alıntı: colsuwin isyerinin kapali otoparkina girebilmek :) artık onunla alakalı yasa çıktı, yürülüğe girince sıkıntı kalmıycak. yasa yururlugue girince lpg taktirirz artik :) iyi cevap