Arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır bu aracı kullanıyorum yeni aldık araç 2007 model çok sakin ve temiz kullanırım ama son 1 aydır bir sorun kafamı kurcalamaya başladı. Vites topuzu çok boşta gibi sallanıyor vitese takıyorum mesela vitese taktıktan sonra elimi çekince vites topuzu aşağı doğru geliyor geliyor ama araba viteste devam ediyorum. Kimi arkadaşım tofaş arabaları gibi 10 liralık tamir takımı falan vardır değiştir düzelir dedi ama bilemedim. Var mı bu araçtan kullanan başına gelen? |
Mitsubishi FE-711 Kamyonet: Kapsamlı Bir Rehber
Mitsubishi FE-711 özellikleri açısından öne çıkan bir ticari araçtır. [711 Mitsubishi kamyonet] olarak da bilinen bu araç, çeşitli işletme ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Mitsubishi kamyonet 711, üstün performansı, verimliliği ve güvenilirliği ile dikkat çeker.
Teknik özelliklerine bakıldığında Mitsubishi FE-711 teknik özellikleri oldukça etkileyicidir. Sağlam bir şasiye ve 5.200 kg'lık bir Mitsubishi FE-711 tonaj kapasitesine sahiptir. 3.0 litrelik turbo dizel motoru, 170 beygir güç ve 370 Nm tork üretir. Bu motor, otomatik şanzıman ile eşleştirilerek sorunsuz ve verimli bir sürüş deneyimi sunar.
Mitsubishi FE-711 yakıt tüketimi açısından da oldukça ekonomiktir. Ortalama olarak 100 km'de 12 litre yakıt tüketir. Bu özellikleri, işletme maliyetlerini düşürürken kârlılığı artırmaya yardımcı olur.
Kullanıcı Mitsubishi FE-711 yorumlarına bakıldığında, bu aracın sağlamlığı, dayanıklılığı ve çok yönlülüğü ile beğeni topladığı görülmektedir. İnşaat, nakliye ve lojistik gibi çeşitli sektörlerde başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.
Mitsubishi FE-711 kamyonet, işletmeler için ideal bir taşıma çözümü sunar. Yüksek performansı, verimliliği ve güvenilirliği sayesinde işletmelerin ihtiyaçlarını etkin bir şekilde karşılar.