Şimdi Ara

20 000 TL ye kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk aracım olacak 1 ay içinde almayı düşünüyorum nasip olursa bu bütçeyi aşmam imkansız. LPG konusuna sıcak bakıyorum. Benim için önemli olan piyasası olan bir araç olmasına gerek yok. bu fiyata alabileceğim en donanımlı ve keyifle sürebileceğim bir araç olsun satma zamanı geldiğimde birkaç bin zararına satsam da olur. Şu an aklıma yatan Fiat Stilo var ama bu aracı çok araştırmadım fiyatları uygun gibi. Sizin bu araç hakkında düşünceleriniz nelerdir ya da başka bir araç önerebilir misiniz bu bütçeye kadar?

Yorumlarınızı bekliyorum.

İyi forumlar.

• 2001 ve üzeri Peugeot 406 Sv donanımlı öneririm

Stilonun piyasası ciddi anlamda ölü ve 1.6 arabaya göre yaktığı kadar giden bir araç değil sadece donanım ve tip olarak başarılı bır araç
  • Yaris bakabilirsin birde temiz honda iyi secimler olacaktir. Kisisel gorusum 406 ya sakin bulaşma. Zamaninda 2 arkadasimda cok sorun yasayip satti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stilo'nun 1.4 6 ileri versiyonu da var çok gideceğini zannetmiyorum ama yakıtı üzmez gibi bir de lpg ile sanki
  • Dacia Logan
  • Elinizdeki paraya donanım fakiri konforsuz düşük segment arabaya vermeyin

bu alttaki landaki araca 19 lira teklif etmiştim ve kabul etmişti ama başka araçla anlaştım dizel bulduğum için onu aldım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-oksitler-otomotivden-2002-model-peugeot-406-2.0-benzinli-245393098/detay

dizel olarakta şunu önerebilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-peugeot-406-270483002/detay

şuan kullanıyorum kesinlikle hondaymış fiatmış hayatta işim olmaz

406ya bulaşmanı kesinlikle tavsiye ederim, kullanıcı olmayanlar yaparlar böyle yorumları

Aracın basit sorunlarını araştırmadan basit ustalara götürüp yüklü fatura çıkardıklarında araçlarını satarlar tabi..

• Buda kendi arabam fikir olması açısından

Sunroof, koltuk ısıtma, hız sabitleyici, elektrikli ve hafızalı koltuk - aynalar, dijital klima, far - yağmur sensörü, 6'lı cd çalar, yağ sıcaklık ve ölçüm göstergesi, arka makam perdesi, jbl ses sistemi (orjinal), karartmalı iç dikiz aynası, 4 fren disk

Daha sayarım :)

Daha ne olsun?

Aracım 2001 model dizel 246 bin km'de, zerre sıkıntısı yok

• Hocam seninle aynı kafadayız ben de 20 000 TL yi sırf tutuluyor diye boş bir arabaya vermek istemiyorum. Önerilerilerin çok güzel ama malum olası bir büyük arıza durumunda şu anda bunu karşılayamam yani alacağım araba büyük bir masraf çıkartmaması lazım. Siz araştırmışınızdır 406 nasıl bir arabadır kronik sorunları var mıdır? motor konusunda dizeli sağlam mıdır? Elimde patlamasın bi de rektifiye için bi dünya masraf çıkartmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brcyben -- 8 Şubat 2016; 2:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

2001 ve üzeri Peugeot 406 Sv donanımlı öneririm

Stilonun piyasası ciddi anlamda ölü ve 1.6 arabaya göre yaktığı kadar giden bir araç değil sadece donanım ve tip olarak başarılı bır araç

Stilonun piyasası ölü demişsin 406nın çokmu iyi ?
  • lancer cordoba olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcyben

Hocam seninle aynı kafadayız ben de 20 000 TL yi sırf tutuluyor diye boş bir arabaya vermek istemiyorum. Önerilerilerin çok güzel ama malum olası bir büyük arıza durumunda şu anda bunu karşılayamam yani alacağım araba büyük bir masraf çıkartmaması lazım. Siz araştırmışınızdır 406 nasıl bir arabadır kronik sorunları var mıdır? motor konusunda dizeli sağlam mıdır? Elimde patlamasın bi de rektifiye için bi dünya masraf çıkartmasın

Tam anlamıyla kronik denilecek bir hastalığı bulunmuyor

Otomatik şanzumanlı tercih edilecekse şanzuman iyi kontrol edilmeli, bilinçsiz kullanımdan dolayı selenoid valfi arızası verir

Dizel otomatiği 4 ileri vitesdir biraz performansdan çalıyor kendisi

Mümkün mertebe manuel öneririm bu yaştaki her araç için

Motoru oldukça sağlam rektefiye olmadan segman atmadan 592.000 km görmüş 406 var Türkiyede.

Yurt dışında 830,000 km yapmış dizel 406 sahibinide takip ediyorum

Tabi alacağınız araca bağlı herşey, benim aracım 246.000 km'de çoğu düşük km'li araca taş çıkartır

Alırken ince eleyip sık dokumak lazım. Kesinlikle motor kompresyön testi enjektör değerleri ölçülmeli turbonun durumu gözlenmelidir

Pc'ye bağlanıp elektronik aksamlarda sensörlerinde arıza olup olmadığı öğrenilmelidir

Haricinde motorda sıkıntı yoksa aman aman bi tramer kaydı kazası yoksa alınır paşa paşa binilir

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Stilonun piyasası ölü demişsin 406nın çokmu iyi ?

Evet, Stilodan çok daha iyi

Daha geçen hafta 2003 model 287 bindeki dizel otomatik 406 24 liraya satıldı

2004 model 150.000 kilometredeki boyasız 406'ya ise 28 liralık ilandan alıcı geldi gruptan bi arkadaşa ve 27 liraya arabasını teslim etti yeni sahibine

Piyasası oldukça güzel dönüyor

Bi kaç yıl önce piyasası böyle iyi değildi daha uygun rakamlara satılıyordu ama artık piyasası oldukça canlı

Arabayı övmemde herhangi bir çıkarım yok durumu piyasayı gördüğümden dolayı böyle konuşuyorum

• ~Trabzon61~ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler önerilerinizi değerlendireceğim şu an acelem yok birkaç aya daha yayıp daha yüksek rakamlara çıkmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.