Şimdi Ara

20.000 TL ye kadar araç tavsiyesi 2011 Mayıs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, 20.000 tl ye kadar bütçem var, bu paraya alabileceğim en iyi 2. el araç nedir ?

tüm tavsiyelerinizi heyecanla bekliyor olacağım, teşekkürler.

• hem aile arabası, hem öğrenci işi olsun, aracın asil bir duruşu olsun istiyorum, dizel olsun istiyorum, bu fiyata çok şey istiyorum belki ama, öyle işte, bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallcii

hem aile arabası, hem öğrenci işi olsun, aracın asil bir duruşu olsun istiyorum, dizel olsun istiyorum, bu fiyata çok şey istiyorum belki ama, öyle işte, bekliyorum.
    Arkadaşlar konu güncel, ilgilenin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallcii -- 28 Mayıs 2011; 21:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallcii

Arkadaşlar konu güncel, ilgilenin lütfen.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşım...Senin için aklıma ilk gelen model Skoda fabia oldu.1.6 ve 1.4 turbo dizelleri var.Fiyat olarak da 15000-25000 arası .Güzel bir araç bulursun o fiyata .Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo0137

Merhaba arkadaşım...Senin için aklıma ilk gelen model Skoda fabia oldu.1.6 ve 1.4 turbo dizelleri var.Fiyat olarak da 15000-25000 arası .Güzel bir araç bulursun o fiyata .Saygılar...

Alıntıları Göster
    Bilmem hoşuna gider mi ama belirttiğin fiyata dizel olduğu için fazla tercihin olmaması aydıyla C3 ve Getz alabilirsin? ikisinin de tutulan bir araç olduğunu düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darüzzafer68

Bilmem hoşuna gider mi ama belirttiğin fiyata dizel olduğu için fazla tercihin olmaması aydıyla C3 ve Getz alabilirsin? ikisinin de tutulan bir araç olduğunu düşünüyorum..

Alıntıları Göster
    2000-01 vectra b onun degerindeki bütün arabalardan daha iyidir. pevgeot ve hydai bulaşmaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: exurtcies

2000-01 vectra b onun degerindeki bütün arabalardan daha iyidir. pevgeot ve hydai bulaşmaaa

Alıntıları Göster
    ben devamlı bora veya golf 4 comfortiline aradığım için belki bu iyi bir seçenek olabilir.
    tabi arkadaşın dediği gibi 2001 vectra comfort ta fena bi araç değildir
    vaya astra cd, 2001 comfort
    focus ghia...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

ben devamlı bora veya golf 4 comfortiline aradığım için belki bu iyi bir seçenek olabilir.
    tabi arkadaşın dediği gibi 2001 vectra comfort ta fena bi araç değildir
    vaya astra cd, 2001 comfort
    focus ghia...

Alıntıları Göster
    C3, Getz, fabia vb. b segmenti araçlara bakmayın...

golf 4, focus, megane 2 veya mazda 3 araştırmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alone18

C3, Getz, fabia vb. b segmenti araçlara bakmayın...

golf 4, focus, megane 2 veya mazda 3 araştırmanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    getz tavsiye ediyorum. fakat içi çok geniş değildir. geniş araçlarda da bu kadar güçlü motor bulamazsınız misal peugeot 307 dizelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acg92

getz tavsiye ediyorum. fakat içi çok geniş değildir. geniş araçlarda da bu kadar güçlü motor bulamazsınız misal peugeot 307 dizelde.

Alıntıları Göster
    Dizelde diretmezsen Nissan Almera 1.5 Tekna + LPG derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyingelephant

Dizelde diretmezsen Nissan Almera 1.5 Tekna + LPG derim.

Alıntıları Göster
    Era + Lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Era + Lpg

Alıntıları Göster
    3 gün önce 307 1.4 dizel aldım. 18500'e 80000 km.de. memnunum. o fiyatlara bu sınıfta ve aksesuarda araba bulmak çok zor. gerçi piyasasının düşük olmasının sebebi de sorunlu arabalar diye tanınması ama bir problem de görememdim. tavsiye edecek kadar tanımıyorum arabayı ama fikir verir belki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunemars

3 gün önce 307 1.4 dizel aldım. 18500'e 80000 km.de. memnunum. o fiyatlara bu sınıfta ve aksesuarda araba bulmak çok zor. gerçi piyasasının düşük olmasının sebebi de sorunlu arabalar diye tanınması ama bir problem de görememdim. tavsiye edecek kadar tanımıyorum arabayı ama fikir verir belki..

Alıntıları Göster
    Araçtan memnun musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

O paraya alabileceğin en asil araba alfa olur dizel değil ama lpg si var en azından.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-89-000kmde-lpgli-temiz-ve-bakimli-52033619/detay/#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-acil-bayandan-bakimli-temiz-en-full-model-5387403377-51931704/detay/#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-orjinal-arayanlara-51988192/detay/

Alıntıları Göster
    2009-2010 Albea Fire 1.4 Premio + LPG 18.500 den fazla verme (ben 15 bin km de 17.700 e aldım, tüp attım)

2001 skoda octavia

Clio 3 1.5 dizel (kmsi 120 bin ve yukarısı olur)

Nissan Almera 1.5 + lpg 2004-2005

Grande Punto - Linea 1.4

2001 seat toledo

• quote:

Orijinalden alıntı: furio

2009-2010 Albea Fire 1.4 Premio + LPG 18.500 den fazla verme (ben 15 bin km de 17.700 e aldım, tüp attım)

2001 skoda octavia

Clio 3 1.5 dizel (kmsi 120 bin ve yukarısı olur)

Nissan Almera 1.5 + lpg 2004-2005

Grande Punto - Linea 1.4

2001 seat toledo

Alıntıları Göster
    Ben de takipteyim.. 22-23 bine kadar çıkabiliyorum biraz zorlarsam, gerçi şu an piyasa pahalı deniyor (yaz klasiği) acele etmeyip yıl başına doğru almak için beklemek mi lazım acaba?
    gerçi araba heyecanı da başka bişeymiş.. durulmuyoki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HayaL™

Ben de takipteyim.. 22-23 bine kadar çıkabiliyorum biraz zorlarsam, gerçi şu an piyasa pahalı deniyor (yaz klasiği) acele etmeyip yıl başına doğru almak için beklemek mi lazım acaba?

Aynen öyle şu sıralar fiyatlar yüksek araç yok.Bekleyin sezon sonunda güzel bir araba bulursunuz.20000 az para değil gidip clio getz albea palıo almak mantıklı değil.C segmentler sezon bitiminde ucuzlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayals

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-40-000-km-de-lancer-52584382/detay/

arkadaşların almera tavsiyelerine katılmakla beraber hep almeramı lancermı diye kararsız kalırdım. ama almeradan hem daha performanslı motoru hemde baya bir geniş iç mekanıyla mitsubishi lancer diyorum.1-2 yıla bizde değiştirecek olursak almayı düşündüğüm bir araç. bence aracın içi o paraya alacağın 2001-2002 focus corolla golf boralardan geniştir. lpgyede uyumludur motorları sorunsuz şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-40-000-km-de-lancer-52584382/detay/

arkadaşların almera tavsiyelerine katılmakla beraber hep almeramı lancermı diye kararsız kalırdım. ama almeradan hem daha performanslı motoru hemde baya bir geniş iç mekanıyla mitsubishi lancer diyorum.1-2 yıla bizde değiştirecek olursak almayı düşündüğüm bir araç. bence aracın içi o paraya alacağın 2001-2002 focus corolla golf boralardan geniştir. lpgyede uyumludur motorları sorunsuz şekilde.

Üstten tek egzantirikli 16V 98 hp 1.6 motor arabayı çekmiyor ağır kalıyor.Bu yüzden tutulmuyor zaten.Yoksa çok güzel araç

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

Üstten tek egzantirikli 16V 98 hp 1.6 motor arabayı çekmiyor ağır kalıyor.Bu yüzden tutulmuyor zaten.Yoksa çok güzel araç

Alıntıları Göster
    evet dediğiniz doğru tek egzantrikli manuelinin testinde ne olur bilemem ama otomatiğinin 0-100 ü 13.7 saniye.sanırım manuelide 12-12.5 sn civarıdır. nissan almeranın manueli testte 13.4 sn. ancak nissanla kıyaslarsak 150 nm torku ve 100cc de olsa motor hacmi avantajıyla nissandan daha alınası gibi. diğer golf focus vs tutulan modellerdeki motorlarla motorunu kıyaslamıyorum tabiki. ama 130-150 binlerdeki 2001 8 valf motorlu golfe(golf misaldi buna kendi kullandığım corollada focusta astrada dahil) 20 vereceğime 2006-2007 az kmli daha yeni bir lancer a 20 vermek daha cazip geliyor bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.