< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mercedes mi audi mi bmw mi ? Tecrübelerinizi bekliyorum
-
-
A3 bu segmentte en iyisi . 4 silindirli 1.5 tfsi motor ile diğer ikisinden çok ama çok önde. Sürüş keyfi , hissiyatı , direksiyon tepkileri çok iyi . Asla pişman olmayacağınız bir arac .
Ama sıfırları 2.700 falan diyorlar. 1.600'e ancak ikinci el alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci el alacağım mart gibi sıfır alacağım. Cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı araçların arasında ben de kaldım a180 alıcaksanız kesinlikle amg alın,bmw alıcaksanız mavi renk m sport modeli olursa bence en iyi duranı aralarında,audi sedan alacaksanız avantajlı çünkü sedan olarak boş paketi de olsa çok hoş duruyor, ben hatchback alıcak olsam bmw 1.18i mavi ve m sport modelini alırdım ama sedan alacaksam audi a3 advanced alırdım, mercedesin sedan amg leri 1.8 milyonlara kadar çıkıyor,hatchbackleri alınabilir burada karar size kalmış, a3 mantığa 1.18 ve a180 kalbe hitap ediyor bence.
-
Çok arada kaldım bende gönlüm mercedes diyor ama renault motoru olayı uzaklaştırıyor.
cevap için teşekkür ederim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulera3440 -- 28 Temmuz 2024; 17:23:6 >
bence motoruna takılmayın şuan sıfır glb lerde bile renault motoru kullanılıyor a180d lerdeki dizel motorda a200 lerdeki 1.3 benzinli motorda renaultun ama kaliteli motorlar bir sorun çıkaracağını sanmıyorum a200 ler performans olarakda gayet tatmin edici olur.
-
İkinci el alıp Mart'ta satıp 0 mi alacaksınız?
Evt mart gibi sıfırı düşünüyorum ama şuan araba almam lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulera3440 -- 29 Temmuz 2024; 8:4:38 >
Teşekkür ederim mercedes seviyorum audi ye kaydırdılar beni karar veremiyorum.
Mercedes seviyorsanız Mercedes alın. Audi de Seat ile aynı motor denebilir o halde rahatlıkla. Ben de mesela o kadar para verip şirket arabası gibi, malzemeleri Seat Ibıza ile aynı olan A3 almazdım hele karşısında diğer rakipleri varken.
Reno motoru olunca noluyor ayrıca? 1.3 ise Reno motoru değil Reno ile ortak üretilen ve çok başarılı bir motor. Fransızlar hele düşük hacim dizelde Almanlar’a kıyasla çok çok daha başarılılar. A3’ün 1.5 motoru iyi olda da bu benzinli 1.3 motor da gayet iyi
Mart gibi 0 düşünüyorsanız bu arabaları Almayın
Corolla Civic golf türü kolay satılan esnaf arabası alın, sonra onu satar 0 alırsınız
Bu arabalar satarken bekletir.
Ben bu sorunun sıfır halinde kararsızım.
Mercedesin fiyatı bir tık fazla ve yazılımla beygir artmış gibi
Audi kasası güzel ama yenilenebilir.
Bmv de yenilemek için görüntüyü bozdu.
Mantık audi diyor
anladığım kadarıyla audi alırsanız pişman olma ihtimaliniz var audi mercedes ve bmwye göre biraz daha az premium hissettirir, bence mercedesi tercih edin ambiyans aydınlatması ve kalitesi sizi pişman etmez hatta çok memnun kalırsınız bence motor konusunda içiniz rahat olsun bmwde mercedeste audide motor konusunda sıkıntı çıkarmazlar.
-
O bütçeye sıfır araç alın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu araçların sıfırları arasında kalmıştım. Hepsini de deneyimledim, A3 konfor ve yalıtım olarak daha başarılı geldi bana. Ancak hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız.
-
Öylemi :(. Bende şöyle düşündüm istediğim arabayı alayım mutlu olursam mart nisan gibi sıfırı alırım.
Çok teşekkür ederim. Peki kalite güvende hissetmede hansini öneriyorsunuz.
Pejo e 308 alabilirim sıfır. Ama hayalim mercedes di aklım çorba oldu.
Ambiyas istiyorumda denk gelenler hep sorunlu araçtı çok sıkıldım araç muhabbetinden çok zor sıfır almak ta şuan zor.
Ben çok anlamam reno motoru dedi bi kaç kişi aşşaladı aracı buda hoşuma gitmedi demekki böyle bir algısı var dedim. Baya karıştım aıdiye yöneldim ama mercedes istiyorum. Teknik bilgilerin için teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ford ranger yakıt tüketimi
- nissan primera 1.6
- dizel tofaş
- volkswagen caddy otomatik vites yorumları
- audi a3 kronik sorunlar
- byd han
- cupra terramar ne zaman gelecek
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- 2025 passat sedan
- 35 tfsi ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X