Şimdi Ara

kia cerato kullandım (araç leş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 model concept plus kia cerato dizel otomatik kullandım ve araç leş. virajlarda dönüş çok keskin. aracın önü ile arkası beraber atmıyor, ön hep daha ilerden gidiyor, kıçı toplayamıyor. konfor fena değil, yol sesi vs almıyor pek ama arkadaşlar aracın direksiyonu felaket derecede kalitesiz ve hafif. sanki bilgisayar oyunu oynuyomuşsun gibi hissettiriyor. şirket aracıydı, ilk kez kullandım ama hiç memnun kalmadım. ayrıca plastikler aşırı kalitesiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kia Cerato: Sahiplerinin Görüşleri

Kia Cerato, Güney Koreli otomobil üreticisi Kia tarafından üretilen bir kompakt otomobildir. Türkiye'de de oldukça popüler olan bu araç, bazı kullanıcılar tarafından "leş" olarak nitelendirilmektedir. Bu nitelendirmenin nedenlerini ve Cerato'nun genel sahiplerinin görüşlerini inceleyelim.

Kia Cerato Neden Tutulmuyor?

Cerato'nun bazı kullanıcılarının memnuniyetsizliğini dile getirmelerinin birkaç nedeni vardır:

• Kronik Sorunlar: Bazı Cerato modelleri, motor sorunları, şanzıman arızaları ve elektriksel aksaklıklar gibi kronik sorunlar yaşayabilmektedir.
    • Düşük Yakıt Verimliliği: Özellikle 1.6 CRDi dizel motorlu Cerato modelleri, rakiplerine göre daha yüksek yakıt tüketimine sahip olabilir.
    • Yetersiz Performans: Cerato'nun bazı kullanıcıları, aracın performansının beklentilerini karşılamadığını belirtmektedir.

Sahiplerinin Yorumları

Bununla birlikte, tüm Cerato kullanıcılarının olumsuz görüşlere sahip olmadığını belirtmek gerekir. Bazı kullanıcılar, özellikle Concept Plus donanım seviyesindeki Cerato'lardan memnun olduklarını ifade etmektedir.

Kia Cerato Alınır mı?

Kia Cerato'nun sizin için doğru araba olup olmadığına karar vermek, bireysel ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize bağlıdır. Aracı satın almadan önce aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurmalısınız:

• Kullanım Amacınız: Cerato, günlük işe gidip gelmeler ve kısa yolculuklar için uygun bir araçtır. Ancak yüksek performans veya geniş bir iç mekan gerektiriyorsa farklı seçenekleri değerlendirmelisiniz.
    • Bütçeniz: Cerato, fiyat olarak orta segmentte yer alan bir araçtır. Bütçenizi ve araç için ayırabileceğiniz miktarı göz önünde bulundurmalısınız.
    • Güvenilirlik: Cerato'nun kronik sorunlar yaşayabileceğine dair raporlar olsa da, tüm modeller için geçerli değildir. Belirli bir model yılı veya donanım seviyesi hakkında daha fazla araştırma yapmanız önerilir.

Genel olarak, Kia Cerato değişken kullanıcı yorumlarına sahip bir araçtır. Kronik sorunlar yaşama riski ve düşük yakıt verimliliği gibi dezavantajları bulunsa da, uygun fiyatlı ve yeterli performans sunan bir seçenek olarak görülebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arabanın önü zaten hep ileriden gider.
  • CLA dci den iyidir . Hiç değilse biraz da olsa performans var.

• 1.6 CRDi 136 hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Arabanın önü zaten hep ileriden gider.
    Alakasi yok arkadan itislerde araci komple hissediyosun tamam bu onden cekis ama baya bi onden yani bunun kadar burnu atan araba surmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

CLA dci den iyidir . Hiç değilse biraz da olsa performans var.
    mesajda cla ile ilgili bir ifade kullanmadım?

• Direksiyon hissi kialarda kötü zaten. İç malzeme kalitesi çok iyi olmasa da leş diyemeyiz bence. Fiyatına göre iyidir.
    Genelde fiyat kaygısıyla kısıntılara gidilmiş bir araç ama leş demek haksızlık olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Kia Stonic çok yakıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cerato gidiş serilikte iyi. Fakat yol tutuş rezalet. Özellikle viraj dönerken bozuk zeminde araç aşırı hoplayıp kopmalar yaşıyor. Yol tutuşuna güvenmeyiniz

• Bu arabanın dış ve iç tasarımını görüp tam bana göre diyordum. 1.6 dizel otomatik performansı gayet iyi ama hiç sürüş zevki yok. Hiç sevmedim.
  • Hocam normal arabanız Alfa Romeo GT , Spider fln mı

Bu sınıfta aşağı yukarı benzerdir diye düşünüyorum yani dedikleriniz doğru da mesela Jetta , Megane fln da öyledir

• Bir tecrübemi paylaşayım;

3 sene önce falandı, 2 senedir aşağı yukarı her gün Kia Rio 2014 model hb dizel manuel aracımı kullanıyordum. (Yıl 2019 aynen devam, aracımdan memnunum.)

Yaz tatilinde havalimanında araç kiralamıştım, dizel otomatik son kasa megane hb verdiler. Km'si 600-800 falan yani sıfır denebilir.

Kas hafızası diye bir şey vardır ya, bende o hisle herhalde alıştığım gibi bir viraja girdim. Aman Allah'ım, megane kafadan koptu gidiyor, esp devreye giriyor.

Ciddi korku atlattım, öyle hız veya viraj yapan biri değilim, sakin ve nizami kullanırım aracımı.

Belki Rio küçük araç sert süspansiyon vs.. onun için böyle bir fark var ama hani C sınıfı ya bu Megane'lar, Cerato da ne kadar leş olabilir bilemedim yani.

Benim tecrübemde lastik bile fark etmiştir mutlaka ama mesele şu ki; ülkemizde peynir ekmek gibi satan Megane'ı böyle görünce Kia'lara leş demek haksızlık olur.

• Genel olarak korelilerin kalitesi leş oluyor
    (benim görüşüm)
  • Ben de kullandım bu aracı.

Leş demek haksızlık. Donanımı iyi, motor + şanzıman kombinasyonu iyi, iç/bagaj hacmi tatminkar. Fiyatı da rakiplerinden uygun.
  • Cerato ewet guzel aractır ıkıncı nesıl tabır ettıgımız 2008 model ini 3 yıl kullandım ben, vesselam dısclerının bazen dengesız tutması oluyordu zaten crdi zincirli motor arac sıkıntısız ...
  • Şuradan bakarsak wv grubundan farkı yok , leş denemez bence

LEADING CARyoutube
    KIA Cerato: Лосиный тест. Торможение. Крены
    https://www.youtube.com/watch?v=Nft1Ixi8snc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 26 Kasım 2019; 21:36:59 >

• cerato sinifinin iyilerindendir
    bende konfor, performans ve fiyat karsiligi olarak ust siralarda

• Bu arabaya leş diyenler gitsin 2 airbagli Polo,Hız sabitleyicisi bile olmayan Golf alsın.Parasina göre en iyilerdrndir ,heleki fiyatı Clio ile yakın olan hi C segmwnti araç için oldukça iyidir.

• simonmc S kullanıcısına yanıt
    Rio'dan megane a geçince hızı hissetmemiş, rioya göre daha hızlı girmiş olabilirsiniz. Megane yol tutuş konusunda iyidir.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Megane sınıfındaki arabaların %90 dan daha iyi yol tutuşuna sahiptir.

Kia , Hyundai , Chavrolet bu arabaların hiç biri bana güven vermemiştir virajda , frenajda vs..
  • Neden bitirdiler bu modeli anlamadım. Fiat gibi bir model çıkart, bir süre sonra başka model isminden devam et.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.