|
Bildirim
|
Bir ara Forum'da beni egea fanboy olmakta suçlayanlar vardı özelden yazıp fakat tamah etmedim Onların söylediklerine, Bu aracın Fiyatına göre sundukları Muazzam daha fazla paran vardır daha iyi arabayı alırsın ama bu fiyat bandını alabileceğini daha iyi bir araba yok yani ikinci eller devreye girmezse egea güzel tercih olur
|
Egea kendisine C sınıfı diyor, genel kanı kalite olarak B sınıfı olduğu. Keza ölçüler C, fiyat B. Karşılaştırmada hem yaris gibi B sınıfı, hem focus gibi C sınıfı araçlar var. Yani basbaya karşılaştırıyorum.
Hem 2 senelik focus dediğiniz araç için 90’dan başlanmış, 130’a kadar istenmiş malum sitede, otomatik vites için konuşuyorum. İkinci elin halinden de pek haberiniz yok sanırım. O kadar para verip, çıtır hasarlı ama 10 bin tramerli araçlar almaya meraklı değilim. |
Bu mantıkla tertemiz E serisine binende Passat yada Focus'a dönüp bakmaz. Para sokaktan bedava mı toplanıyor?
|
Forumda egea konularını görmekten o kadar çok sıkıldım ki.
Konu sahibinin ne yazdığını okumadım bile. Cidden o kadar sıktı. Şap parasına şap alıyorsun , sonra gelip burda şeker yapmaya çalışıyorsun. ( bu sözüm genel ) Çöpte değil , uçakta değil. Parasının arabası o kadar , burda sayfalarca konuşulacak bir araçta değil. Harbi sıktı ya , egea egea |
Ben de 1.6 linea lounge var gayet memnunum ilk aracım yaş 27. Bunu satıp egea alacak param da var ama ekonomi kötü olduğundan israfa gerek yok. Fakat düşünmeden alırım 1.6 dizel ve en düşük urban olmak şartıyla.
Gelelim niye parçası ucuz 1.6 motor ve şanzıman parçaları 1.3 e göre iki katı ama olsun verdiği beygir ve tork muazzam sınıfına göre. Ustası çok. Kendi ustamda var hatta daha iyisi olduğunu düşünmüyorum fiat araçlarda. O kadar işin ehli ve dürüst biri. Yetkili servis seni zaten yolunacak kaz olarak görüyor özel servisler desen bilmediğini anladığı an geçirmeye çalışıyor. O yüzden egea bana cazip geliyor. 1.3'ünü kullanmıştım beni memnun etti. 75 bin civarı verilip alınacak güzel bir araç bence. 120hp 300nm motorun gücünü hissedin sırf onun için bile alırsınız. Burda kötü diye atıp tutanları altlarındaki arabalara bakmak lazım veya araç sahibiler mi onu sormak lazım. Onu alacağıma adam gider 10 yıllık bmw mercedes alırımcılar var bir de. O yaştaki aracın yürütme masrafları kat kat fazla olacak nasıl altından kalkacaksın bakalım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 6 Haziran 2019; 23:53:39 > |
|
|