Şimdi Ara

Araç tercihi ve kararsızlık(Astra, Golf, Megane, Leon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan 2011 model opel astra 1.3cdti essentia comfort paket kullanıyorum. Son bir senedir çeşitli arızalarla uğraşıyorum ama maalesef çok can sıkmaya başladı. Bu yüzden aracımı değiştirmek istiyorum. Alacağım aracı en az bu araçta olduğu gib 5-6 sene kullanmayı düşünüyorum. Çeşitli arızalarla karşılaştığım için sıfır araç önceliğim am bayide kalan 2016 model araçlar olacak. Kafama yatan araçları öncelik sırasıyla ve nedenleriyle aşağıda yazdım.

1)VW Golf 1.4 Tsi Highline manuel 2016 model sıfır. (Uzun araştırmalarım sonucu ilk sıraya aldım. Artık makyajlanıp son haline geldi. Bu yüzden sorunları vs. çözmüşlerdir diye düşünüyorum.)

2)Opel Astra 1.4 150hp Dynamic veya Excellence donanım otomatik veya manuel 2016 model sıfır. (Aslında bu araba ilk çıktığı günden beri almak istiyorum. Takip ettiğim süre zarfında değişik sorunlar yaşayanların sayısı azımsanacak gibi değil. Özellikle 2016 modellerde. Zaten mevcut aracımda bir sürü sorun yaşamışken. Yeni astraya o kadar para verip sıkıntı çıkartmasından korkuyorum. Yoksa hala çok beğeniyorum.)

3)Megane 1.2Tce İcon donanım 2016 model sıfır. ( Bu aracı açıkçası çok fazla araştırmadım. Tipi hoşuma gidiyor. Ama icon donanımda bile eksik bir kaç donanım var. Bu araca güvenip alınır mı bilmiyorum. Sonuçta bu da yeni çıkmış bir model.)

4) Seat Leon FR 1.4 tsi manuel sıfır. ( Bu araç için bayiye gidemedim. Ellerinde 2016 model varmı bilmiyorum. Ve varsa fiyatı nedir. Uygun fiyatta bulursam, ilk sıraya koyabilirim.)

Bu son ikisi 2.el;

5)Mercedes A200 2013-2014 model. Max 45000 km (Bir yandan düşünüyorum. Bu kadar para verince acaba premium marka bir aracın 2.elini mi alsam diye. Tipi vs çok hoşuma gidiyor. Sizce 2.el araca 90 bin verilir mi)

6)Audi A3 sedan veya hatchback 1.4 tfsi min. 2013 model. (A3'te güzel araba. Km'si düşük bulunabiliyor.)

Biliyorum çok uzun yazdım ama bir hafta içinde karar vermem gerekiyor. Çok fazla ikilemdeyim. Uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum. Tecrübeli, bilgisi olan veya araç sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Not: Arkadaşlar forumu çok eskiden beri takip ediyorum ama kullanıcı adımla giriş yapmıyordum. Bu yüzden kullanıcı adımı unuttum ve şimdi işim düşünce yeni hesap açtım. Forumda bazen görüyorum. İlk mesajı olduğu için ciddiye alınmayanlar oluyor:) Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaybiley -- 26 Şubat 2017; 19:45:21 >

• Bu seceneklerden golf derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEGANE varken başka araç alınmaz

• Hem highline hemde manuel olduğu için bende golfu tercih ederdim.Hem estoril mavi+Opsiyonlu cam tavan harika bir seçim olacaktır.

• Mevcut golf adına konuşayım manuel kullanıcısıyım hiçbir sorun yaşamadım, dsg sorunları da duyuluyor bazen kaldı ki kavrama bitirmeyi de dsg sorunu diye lanse ediyorlar, kavrama varsa biter bu doğal tek sıkıntı erken bitmesi olur. Yine de dsg evet sorunlu bir şanzıman, bunların dışında manuel bir golfte hiçbir sorun yaşamadım, makyajlıya kalmadan belirteyim.
    Makyaj sizin için öncelik değilse mevcut golfler ucuza veriliyor şu anda. Geçen golf forumunda sıfır 1.4 manuel highline u ledli, gümüş, sunrooflu araca 86 diyorlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf akarPasifik mavi olmak şartıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

MEGANE varken başka araç alınmaz

logodan kaybediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Mevcut golf adına konuşayım manuel kullanıcısıyım hiçbir sorun yaşamadım, dsg sorunları da duyuluyor bazen kaldı ki kavrama bitirmeyi de dsg sorunu diye lanse ediyorlar, kavrama varsa biter bu doğal tek sıkıntı erken bitmesi olur. Yine de dsg evet sorunlu bir şanzıman, bunların dışında manuel bir golfte hiçbir sorun yaşamadım, makyajlıya kalmadan belirteyim.
    Makyaj sizin için öncelik değilse mevcut golfler ucuza veriliyor şu anda. Geçen golf forumunda sıfır 1.4 manuel highline u ledli, gümüş, sunrooflu araca 86 diyorlardı.

Cevabınız için teşekkür ederim. Acaba forumun linkini atma şansınız var mı? Veya kaçıncı sayfadaydı hatırlıyormusunuz?
  • Ben bu listeden Cam tavanlı olmak koşulu ile Golf'ü öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

MEGANE varken başka araç alınmaz

logodan kaybediyor.

Maalesef haklısınız yoksa çok iyi araç

• Seat ve ya Golf derim.

Astra K bende var sakın alma sakın bulaşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taklaci55

Seat ve ya Golf derim.

Astra K bende var sakın alma sakın bulaşma derim.

Hocam rica etsem başına gelen arızaları yazabilirmisin?
  • vaybiley V kullanıcısına yanıt
    1000 km deki aracın amortisör üst takozları değişiyor.
    Araç rot balans isticek şekilde direksiyonda bir eğrilik oluyor.
    Süspansiyonlar inanılmaz sert,darbe emmiyor, her şeyi hissediyorsun.
    Yakıt desen deli gibi şehir içi yakıyor 39-40 krş ortalaması. (dizel )
    En uyuzuda trim sesleri. İnanılmaz derecede , aldığım güne lanet edicek şekilde trim sesleri mevcut ve servis hiç bir şey bilmiyor.

Ek olarak carplay devamlı kopuyor kesiliyor radyoya atlıyor telefon konusması kapanıyor felan fistan servisin tek dediği test ettik sorunsuz.

Asla opel almayacağım önünden de geçmeyeceğim bi satayım şunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taklaci55

1000 km deki aracın amortisör üst takozları değişiyor.
    Araç rot balans isticek şekilde direksiyonda bir eğrilik oluyor.
    Süspansiyonlar inanılmaz sert,darbe emmiyor, her şeyi hissediyorsun.
    Yakıt desen deli gibi şehir içi yakıyor 39-40 krş ortalaması. (dizel )
    En uyuzuda trim sesleri. İnanılmaz derecede , aldığım güne lanet edicek şekilde trim sesleri mevcut ve servis hiç bir şey bilmiyor.

Ek olarak carplay devamlı kopuyor kesiliyor radyoya atlıyor telefon konusması kapanıyor felan fistan servisin tek dediği test ettik sorunsuz.

Asla opel almayacağım önünden de geçmeyeceğim bi satayım şunu.

Anladım geçmiş olsun. Teşekkür ederim.
  • Bu seçenekler arasından ben de golf alırdım.
  • vaybiley V kullanıcısına yanıt
    Tek diyeceğim yazılanları es geçme başkasının yaşadığı sorunları yaşama olasılığın bence %60-70 .

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senyour

Hem highline hemde manuel olduğu için bende golfu tercih ederdim.Hem estoril mavi+Opsiyonlu cam tavan harika bir seçim olacaktır.

Yarın birkaç bayi arayacağım. Ellerinde ne var bilmiyorum. 2016 model olduğu için çok fazla seçenek yoktur muhtmelen.
  • Golf yada megane, yedek astra

• Golf'ün manuel olması alınabilirliğini arttırıyor. Muhtemelen A200'ün ikinci elinden biraz daha fazla olacaktır. A200 ise otomatik.

İkisi arasında tercih yapmak size kalmış, diğerlerine bakmak hata olur.
  • insignia dusunmez misiniz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.