Şimdi Ara

Araç tercihi ve kararsızlık(Astra, Golf, Megane, Leon) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence dizel manuel leon almalısın. Advanced paket olursa çok hoş araç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaybiley V kullanıcısına yanıt
    Hocam buradan ayrılanların kurduğu golftutkusu'nda özel teklifler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni golfunu hayirli olsun :)

bende son 3 aydir derin bir inceleme ile arac ariyordum 0 olarak. ve piyasayi baya derinlemesine arastirdim ve golf 1.6 tdi highlineda karar kıldım. parasini tek hak eden arac bence.

• Ortalama 100bin verecegin arabalari bence otomatik almalisin, satarken ugrasirain yoksa, ben astra k kullaniyorum arkadasin bahsettigi sorunlarin cogu bende yok, tamam suspansiyonlar sert ama bunu zaten deneyerek ve bilerek aldim ben , trim seslerini servis cozdu.

• Otomatik golf veya seat.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Megane lüks kaçabilir..Clio da alınabilir..Rönoo grubunda Golf e denk düşen araç odur netice itibarı ile
  • İ30

• Araç tercihi ve kararsızlık(Astra, Golf, Megane, Leon)

Temsili resim.Golf 7 ana konudan alıntıdır.

Aha da senin araç budur Hocam.Aralarında en mantıklısı.Highline ve manuel ikilisi.Şimdiden Hayırlı Olsun.

Para olsa da bizim de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 26 Şubat 2017; 21:2:3 >

• A3 1.0 tsi neden düşünmediniz. Bende 1.2 tsi golf var çok memnunum. Ama leon önermem. Golf ve leonla test sürüşüne çıkarsanız demek istediğimi anlarsınız. Bmw 1 serisi de alabilirsiniz dediğiniz rakamlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Megane lüks kaçabilir..Clio da alınabilir..Rönoo grubunda Golf e denk düşen araç odur netice itibarı ile

Clio B sınıfı bir araçtır.Araç segmentlerini öğreninde gelin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 26 Şubat 2017; 21:9:5 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Superb alacak adama Megane öneriyorsun hadsiz bu mantıkla Mercedes arayana Clio yazılabilir değil mi? Eğlendiriyorsun beni sağol ..devam yoruma bedava eğlence çıktı sağol
  • Civic düşündünüz mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ec.dmn

Civic düşündünüz mü?

1.5 turbo hatchback düşündüm ama 100 binden fazla olacak. Beni aşıyor fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Ortalama 100bin verecegin arabalari bence otomatik almalisin, satarken ugrasirain yoksa, ben astra k kullaniyorum arkadasin bahsettigi sorunlarin cogu bende yok, tamam suspansiyonlar sert ama bunu zaten deneyerek ve bilerek aldim ben , trim seslerini servis cozdu.

En az 5-6 sene kullanmayı düşünüyorum. Nasıl astra k ile ilgili bir sürü kronik arıza varsa, dsg için de o kadar arıza var. Bu yüzden güvenemedim açıkçası. Birde dsg olunca 10 bin fark oluyor vw'de. Ha bayiye gidince güzel bir indirim yapar ve benim üst limitimi aşmazsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Hocam buradan ayrılanların kurduğu golftutkusu'nda özel teklifler var.

Evet buradan bir arkadaş linkini attı sağolsun. Benim anlamadığım o foruma özel fiyat mı alıyorlar?
  • Ben olsam arka tasarim ve ic tasarim icin astra alir alir almazda yazilim attirirdim.

• Ben de aynı araçların otomatikleri arasında kalmıştım ve gidip 1.18i almıştım. İyi ki başka birşey almamışım. Aile için kullanılmayacaksa kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

Ben de aynı araçların otomatikleri arasında kalmıştım ve gidip 1.18i almıştım. İyi ki başka birşey almamışım. Aile için kullanılmayacaksa kesinlikle tavsiye ederim.

ikinci el mi almıştınız?
  • Bu seçenekler içinde Astra tam otomatik alırdım. Golf ikinci sırada olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaybiley

quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

Ben de aynı araçların otomatikleri arasında kalmıştım ve gidip 1.18i almıştım. İyi ki başka birşey almamışım. Aile için kullanılmayacaksa kesinlikle tavsiye ederim.

ikinci el mi almıştınız?

Evet hocam 2012 model, 40.000 km'de almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.