Şimdi Ara

Araç tercihi ve kararsızlık(Astra, Golf, Megane, Leon) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Astra k da bence kronik bir sorun yok, sorunlar biliniyor ve serviste duzeltiliyor. Suanda arac alacak olsam tekrar astra k alirim opc 200 bg led matrix ve deri koltuk ekletirim 5-6 sene binerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 75 km yaptım yaklaşık, seviyorum bu arabayı.

Araç tercihi ve kararsızlık(Astra, Golf, Megane, Leon)

• Dostum kimse dememiş ama ds4 en iyisi bence budur saydıkların arasında diğerlerini o kadar çok görür oldum ki Kızılay dağıtmış gibi bu araba sade şık ve karizmatik

• Ds4'ü beğenmiyorum. Peugeot 308 daha çok hoşuma gidiyor ama onun fiyatta uçmuş.
  • Bugün istanbulda ki bayileri aradım. Toplam 4 tane falan highline var. Hepsi opsiyonlu cam tavan, u led vs. var. 1 tanesi bir kişi tarafından ayırtılmış ama kapora verilmemiş. Müsait olduğumda gidip bakacağım 2 bayiye.
  • vaybiley V kullanıcısına yanıt
    Tabi zevkler renkler üstad ama ds3-4 tam benlik para olsada alsam

• vala hocam hali hazırda leon fr 150 hp kullanıyorum, yazdığın diğer araçları bilmiyorum ama konfor hariz araçtan çok memnunum.
    multimedia sı gayet kullanışlı, ses sistemi yeterli, yakıtı makul ve iç hacmi heçbek bir araç için gayet yeterli ..
    kullanmak için alıyosan tavsiye ederim ..
    dsg sıkıntısına gelirsk normal bikullanıcıysan, sürekli yanlamıyosan, aşırı performanslı kullanmıyosan bisıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unusual_pscho

vala hocam hali hazırda leon fr 150 hp kullanıyorum, yazdığın diğer araçları bilmiyorum ama konfor hariz araçtan çok memnunum.
    multimedia sı gayet kullanışlı, ses sistemi yeterli, yakıtı makul ve iç hacmi heçbek bir araç için gayet yeterli ..
    kullanmak için alıyosan tavsiye ederim ..
    dsg sıkıntısına gelirsk normal bikullanıcıysan, sürekli yanlamıyosan, aşırı performanslı kullanmıyosan bisıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ..

Bugün seat bayilerinide aradım. Ellerinde 2016 model neredeyse kalmamış. Bir kaç tanesinde vardı. Hepsi dsg'liydi son fiyat 90 bin verdiler. Manuel 79 bin dedi en son. Bana pahalı geldi. Söyledikleri 1.4 tsi 150 fr 2016 model. Uygun fiyat verselerdi düşünebilirdim.
  • Sanırım aradığım aracı bulamayacağım. 2016 modeller hemen hemen hiç bir yerde kalmamış. Golf'te ciddi ciddi almaya karar vermiştim ama bugün gittim maalesef yok. 2017 model herhangi bir markadaki araçların fiyatı çok yüksek. Ancak boş donanım araç alabiliyorum aynı fiyatlara. Gerçekten araç almak çok zor.

• fazla düşünmeden keşke alsaydın golfü
  • 81.500 e bugün astra k otomatik dynamic paket aldım hocam.Astra kafana yatıyorsa bayilere bakmanı öneririm

• Aracım Astra K 1.6 Dizel Otomatik Enjoy 2016 Model

Olumlu Yönleri:Güncel kasa hoş duruyor,performansı çok iyi,ani hızlanması iyi,yol tutuşu ve viraja girişi iyi.(savrulmuyor)

Olumsuz Yönleri:Araç fazla yakıyor,teknik verilerinin üzerinde yakıyor,yol bilgisayarı ile depo arasında bariz fark var.Benzinlisini iyi düşünmelisiniz.Süspansiyonu sert,kasislerde rahatsız edici,servisi pahalı.Trim sesleri benimkinde yok (şimdilik).

Alacağınız 0 km araçları bayide anlayan bir arkadaşınızla kontrol edin.0 km de olsa problemler çıkabiliyor.Boya,kaporta,motor vs.aklınıza ne geliyorsa inceleyin.önünüze gelen her evrakı hemen imzalamayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.