Şimdi Ara

Egea İncelemem ve Karşılaştırma (Corolla, Focus, Astra, Yaris, Corsa, Fiesta) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yani egea yetişkin korumasında gayet iyi.

ama sedan sevmeyen birisi yine de B sınıflarına bakar. çünkü onlar gerçek satış rakamları değil. iyi indirimler alınıyor.
  • Madem o kadar paran yok. Fazla zorlama bence 70 -75 bin liraya temiz bir ikinci el benzin otomatik egea Lounge al geç. Tüketici kredisi çek daha az para çıkar cebinden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu forumda bi egea tayfasi var cok komik adam bunlar. Kesin buraya da gelirler. Egeanin corolladan iyi arac oldugunu iddia eder bu arkadaslar. Aniden konuya dolusurlar. İlginc tiplerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu beyefendinin açtığı bir önceki konuyu ve bu konuyu en başından beri okudun mu ? Hiç sanmıyorum , aklınca laf yetiştirmeye çalışıyorsun sen bu kafayla devam et

• K_Spartakus K kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi beyefendiye laf yetismiyorum tatlim. Konuya yazan egeacilari elestiriyorum. Komiksin...

• Sen komiksin işte ne dediğimi anlamamışsın işte , konu Şahin'in açtığı konuları baştan sona okuyup okumadigini sordum bir bakıma , bu ne biliyor musun sen sadece konu sahibinin yazısını ima ettiğimi anlamışsın yani başka yazan çizenleri değil ,işte bu seni daha Komik yapıyor

Sen bu kafayla devam et !

Cevap yazmana gerek yok .

• Kaldı ki yere göğe sığdıran yok , Egeayı Corolla dan üstün gören hiç yok , hatta paran varsa üstüne ekle Corolla al denilen ima edilen yazılar var .

Komiklik yapacaksan git Acun abine başvur

• K_Spartakus K kullanıcısına yanıt
    Cevap yazmiycam. Yazinca uzuldugunu farkettim. Kiyamam kardesime.

• Bak sen , vah vah ,ağlama kardeşim

Ben susarım senin yerine

• Güzel ve faydalı bir inceleme olmuş.

Bende 1.6 Multijet Urban paket sedan Egea ile 1.4 d4d Corolla Touch arasında kaldım şu sıralar. Egea 2015 2016 modeller, Corolla ise 2013 2014 civarları eski kasa.

Yıllardır Corolla kullanan birisi olarak her ne kadar bana yıllardır sorunsuzluk, güven hissi vermiş olsa da şuanda da 2009 d4d corolla kullanıcısı olarak artık uzun yolda biraz da performans istiyorum. Hız sabitleme açıp gideyim diyorum Ama bir yanım da acaba hata mı yaparım diye düşünüyor. Haftasonu bir kaç araca bakmaya gideceğim bakalım ne olacak.

(Baktığım araçlar komple manuel bu arada, büyük şehirde yaşamadığım için otomatiğe ihtiyaç duymuyorum, boş yere masraf çıkar mı çıkmaz mı derdim de olmuyor.)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.