|
Mercedes mi audi mi bmw mi ? Tecrübelerinizi bekliyorum (2. sayfa)
-
-
İnanılmaz derecede gereksiz bir maceraya girersiniz.
Ha 0 almasam da olur aldığıma binerim derseniz evet a3 önerebilirim
Çünkü mekanik vw olduğundan potansiyel masraf konusunda en mantıklı araç audi
-
Sıfıra zorlayacağım başka yol yok çok hasarlı araçlar expertizde kaçtır neler yaşadım. Tertemiz diyor expertizde araba kazalı. -
A3 yeni kasa ve teknolojisi ile 21 sonunda geldi, 35tfsi kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
Benzer bir arayışa 2022'de girip A3 aldım, çok memnunum.
Hatta bu fiyata sıfıra yakın 15-20 binde temiz A3 bulabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim. A 3 temiz bulabilmek mercedesten daha kolay gibi zaten onu anladım. -
Alacağın araç ikinci el olunca bir tık şüphe duyduruyor harbiden. Üç araç da birbirine o kadar yakın ki harbiden zor. Ama az çok karşılaştırma yapacaksan bence tok kapı sesinden önce bu gibi premium araçlarda önce şanzuman ve motora bakmak lazım.
Bmw zf sanzuman kullanıyor, audi dsg, mercedes g tronik mi ne kullanıyordu sanırım. Bu üç şanzuman tipini karşılaştırıp, hangisi daha sorunsuz diye bakılabilir.
Üç aracın da motor blokları aşağı yukarı aynı kalitede diye biliyorum. Ama yağ yakma, zincir kırma vs. gibi olayları da araştırmak lazım. Mesela 1 serisinde zincir var diye biliyorum. Diğerlerine de bakmak lazım.
Onun dışında yaşa göre bakarsak, hangisi kaç beygir torku ne vs. onları da karşılaştırın bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pulera3440
Çok teşekkür ederim. Peki kalite güvende hissetmede hansini öneriyorsunuz.Biraz göreceli durumlar, mesela mercedesin iç detayları çok güzel ancak çıtırtı sesi çok fazla, bmw nin sürüş dinamikleri çok güzel ancak içi çok demode, audi çok tok hissettiriyor uzun yolda çok güzel ancak dur kalk trafikte dsg nin hareketleri çok kötü.
Tercih meselesi yani, ben artı ve eksilerini koydum teraziye audi biraz daha ağır bastı, biraz da uygun fiyatlı dolu bir A3 bulunca direkt aldım.
-
İyide iyice nevrimi döndürüdn. Bari en altada hepsini birleştirince çıkan sonucu yazsaydın:) ama teşekkür ederim☺️ -
Harika bi özetleme yaptığın için teşekkür ederim. Mercedes çok istiyordum ama audi çoğunluk yorumda önde geliyor etrafımdakilerde böyle düşünüyor. Çok teşekkür ederim ☺️ -
iyi de reno motoru dunya uzerindeki en iyi dizel motordur. benzinli alacaksanız zaten mercedesin motoru var. mercedes , alırken binerken ve satarken gerçekten cok iyi bir deneyim yaşatıyor. misal bmw yi aldınız satarken arayacak tipleri hayal edin., mercedes burada bir gömlek yukarıda. bmw 1 serisi alacaksanız mezar gibi, bilmiyorum incelediniz mi, arka basık bir de şaft tüneli can sıkıcı. audi biraz daha iyi bmw den en azından araba gibi araba. a3 sedan başarılı bir araba.
-
Ben teşekkür ederim, ben de almadan önce konuyu mercedes foruma açmıştım memnun olan da vardı olmayan da vardı, ama genel kanı a3 daha ağır basan bir araç yönündeydi.
-
Bmw eledim dediğiniz gibi zevkimede hitap etmiyor. Mercedes a 200 amg+ yada Audi A3 2022 modellerinden bi tık bütçeyi aşarak bakacağım yorum yapan herkes beni yönlendirdi buna teşekkür ederim sizinde yorumunuz için. -
Gönlüm mercedes aklım audi A3. Resmen severek ayrılmak zorunda kalan aşıklar gibiyim şuan :) -
Mercedes A200 amg+ yada A 3 2022 hiybrit Anladımki bütçemi biraz aşmak zorundayım ama gelen yorumlar beni doğru bir noktaya götürüyor. -
hangisini alırsanız alın üzülmezsiniz, sıfır a3 alacak olursanız isim verip yönlendirebilirim, benim aldığım bayi bayağı ilgili idi.
-
Sıfır daha sonra düşünüyorum seneye gibi şimdi alacağım araç birazda beni sıfır alırken tecrübe etmemi sağlasın istiyorum. -
Hocam hepsini uzun süreli kullanmış biri olarak sana kısaca söyliyim
İçlerinden en fazla zevk alacağın seni en mutlu edecek araç bmw olur ama 1 serisi degil 3 serisi olacak. bmw biraz daha fazla ilgi ister.
Ondan sonra a3 gelir sorunsuz masrafsız.
Mercedese hiç girme bile tam bir çöp sadece önünde logo var. -
Bmw bütçem yetmiyor yojsa bende 3 serisi istiyorum ama bmw eledim audi ve mercedes üzerindeyim. Ama şu dediğin tek logo var olayı bir çok kişi söylüyor. A200 amg+ öneriyorlar. Teşekkür ederim yorum için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulera3440 -- 31 Temmuz 2024; 19:3:56 > -
ablamda 308 var güzel bir araç duruş olarak vs ama kesinlikle bir premium araç kalitesinde değil ekranı hayalet göstergesi vs akıcı değil pek benim önerim dediğim gibi mercedes olur amg paket büyük ekran bulursanız çok keyif alırsınız birde a200 1.3 163 hp ler çok akıcı gidiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X