Şimdi Ara

2006 VW TOUAREG 2.5 TDI ALMAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 volvo c30 dizel sahibiyim. Büyük kasa bir araçla değiştireyim mi derken bu 2.el touareglere gözüm ilişti, çok fark vermeden 2006 bir aracı 60000 TL lere bulmak mümkün hemde gırtlağına kadar dolu. Tek sıkıntı model yılı ve km leri. Geneli 150000 üstü. Sizce mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahas -- 31 Mart 2013; 16:43:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.0 tdi'den fazla yaktığını biliyorum sadece. Cip istiyorsanız alın bence. Ağır bakımları yapılmış mı ona dikkat edin. Yapılmamışsa servis, enjektör fiyatlarını araştırın öyle alın.
  • Peki yüksek km çok dert olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 çok yaşlı değil mi sizcede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 9 Nisan 2013; 11:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

2006 çok yaşlı değil mi sizcede?

Öncelikle Bağlaç olan "-de" ayrı yazılır,düzelteyim dedim :)

Tank gibi arabadır,eğer gönlünüz var ise altından kalkabilecekseniz almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

quote:

Orijinalden alıntı: Demage

2006 çok yaşlı değil mi sizcede?

Öncelikle Bağlaç olan "-de" ayrı yazılır,düzelteyim dedim :)

Tank gibi arabadır,eğer gönlünüz var ise altından kalkabilecekseniz almanızı öneririm.

Arkadaşımızın dediği gibi tank gibi arabadır.Ağır bakımlarının yapılmış olmasına dikkat edin.Maalesef Türkçe sitelerde pek bilgi sahibi olamıyoruz fakat Touareg için yabancı forumlar mevcut.Oralara bir göz atmanızı dilerim.Genel kanı dayanıklı olduğudur.
  • Asıl mesele almak değil yürütmek ve pek kolay olacağını zannetmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

2004 model 2.5 tdi r5 alma arifesindeyim. En üst versiyon ve donanım nedir, nelere dikkat etmeliyim, uyarı ve önerileriniz nelerdir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araçların en büyük sıkıntısı airmatic diye duymuştum bozulduğunda tamiri oldukça zor yenisini almanın ise oldukça maliyetli oluşundan dolayı fiyatları da makul sanırım.
  • taggest kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, dikkat edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut4.bahtiyar

Teşekkür ederim, dikkat edeceğim.

rica ederim bence bu tarz araçlarda bmw x5 serisine yönelin ve ya mercedes ml kasalarına tüplü felan alın daha mantıklı seçim olacaktır sizin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.