Şimdi Ara

20-25 MILYARA YUKSEK PERFORMANSLI ARABA TAVSIYESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20-25 milyar butcem var 200 bg in ustunde yakit tuketimi cok abarti olmayan bi depoyla en azindan min 600km gidebileyim spor bir arac almak istiyorum parcalarinin cok asiri pahali olmamasi ve cok sik arza vermemesi tercihimdir.Ne tavsiye edersiniz.

simdiye kadar tavsiye edilen araclarin internetten teknik verilerini arastirdim belki baska birininde isine yarar listeyi arac yazildikca ilk mesajdan guncelliycem hatali veri varsa duzeltin lutfen

Rover 200vi-145 bg sehir ici 8 lt
    Subaru impreza gc8-211 bg s.ici 13.7 lt
    clio 2 rs 2.0-169 bg s.ici 10.5 lt
    206 rc-177 bg s.ici 11.8 lt
    bmw e36 3.23 i 170 bg ortalama 8.3 lt
    mitsubishi colt ctz 150 bg-sehir ici 8.6 lt
    civic vti-160 bg s.ici 11 lt
    prelude 2.2 vti 200 bg s.ici 12.8 lt
    106 gti s16-120 bg s.ici 11.4 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba17 -- 20 Eylül 2014; 16:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Subaru impreza

• hocam subaru.benimde.aklimi.cok.karistiriyor ama.yakit tuketimi ve parcasinin pahali.olmasindan korkuyorum senin.dedigin tam olarak kac motor ne kadar yakar sehir ici?

• sport araba alacaksan yakıtı göze alacaksın hele bu fiyata eski bi spor araba alınır
  • sen istiyon ki 20 -25 arası olsun.. eee az yaksın tamam sora ? parçasıda ucuz olsun. evet başka ? cam kenarı olsun şöför mahali olsun 3 kuruşa 5 köfte olsun

o zaman seçeneğin fiat punto tjet 120hp
  • baba17 B kullanıcısına yanıt
    daha uyguna çokda verimli arabalar var

rover 200vi 12 14 arasına bulursun
  • O fiyata parçası pahalı olmayan güçlü spor varmıki.200hp olmasada 2.0 clio ufakdan port polish yazılım cai egsoz tatmin eder.Yada temiz bulabilirsen civic vti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 MİLYONA HANGI ARABA
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 206 rc

• alfa romeo 156
  • Clio 2 rs 2.0 modlu bulabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw e36

• sakin gitmeyi başarırsan az yakabilirsin ayriyetten bonalume kitiyle 1.5 czt 190 beygir rahat alırsın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sorunsuz-masrafsiz-czt-164971836/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-czt-mi-satiyorumm-179258643/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 20 Eylül 2014; 0:53:22 >

• Parçası ucuz, +200 beygir, az yakan, 25 bin tl.

Linea alabilirsin.

• az yakandan kastim km de 4 lt yaksin demiorum ama hic degilse sakin kullanimda bi depoyla min 600 km gidebileyim forumdan okudugm kadqriyla honda prelude var ama parcasi nasil bilmiyorum parca sikintisi olur mu subaru gt var ama yakit tuketimi nasil bilmiyorum parcalari pahalimi acaba bunun gibi bildiginiz 200 bg hosunuza giden tavsiye edebileceginiz arac varmi

• Gc8 İmpreza olabilir o paraya yada Delsol veya vti olabilir.

• Ben corolla derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Corollada insanı şaşırtan hoş sürprizler var, mesela beklenmedik anlarda beklenmedik şekilde hızlanıyor, sanki gizli beygirler var gibi. Git al bin sür gez.

• punto 1.3 dizel al gitsin
  • O fiyata 1.6 civic vti 160 beygir var.200 bulman biraz zor eski toyota supralara da bak sahibinden comda bayağı var

Edit:mobil olduğu için imla düzeltmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Ross -- 20 Eylül 2014; 16:12:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

Ben corolla derim, saydığın diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Corollada insanı şaşırtan hoş sürprizler var, mesela beklenmedik anlarda beklenmedik şekilde hızlanıyor, sanki gizli beygirler var gibi. Git al bin sür gez.

toyotanin hangi modeli?toyotolar cok saglam biliyorum fqkat performani iyi bir araba istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

O fiyata 1.6 civic vti 160 beygir var.200 bulman biraz zor eskitoyota susupralarada bak sahübinden comda bayağı var

hocam civic vti mi yoksa prelude 2.2 mi tercih ederdin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.