Şimdi Ara

20-25 MILYARA YUKSEK PERFORMANSLI ARABA TAVSIYESI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25.000TL param olsa gider gözüm kapalı Mercedes alırdım.

Performans, güvenlik, konfor. Bol özellik. Az yakmaz ama olsun. Yeminide vereceksin artık, yapacak bir şey yok.
  • biraz daha para ekleyip mercedes e320 al o zaman ama az yakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba17

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

O fiyata 1.6 civic vti 160 beygir var.200 bulman biraz zor eskitoyota susupralarada bak sahübinden comda bayağı var

hocam civic vti mi yoksa prelude 2.2 mi tercih ederdin

Tabi ki vti. Hem motor hacmi vergi için ideal hem daha spor bir görünüm var bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdiye kadar tavsiye edilen araclarin internetten teknik verilerini arastirdim belki baska birininde isine yarar listeyi arac yazildikca ilk mesajdan guncelliycem hatali veri varsa duzeltin lutfen

Rover 200vi-145 bg sehir ici 8 lt
    Subaru impreza gc8-211 bg s.ici 13.7 lt
    clio 2 rs 2.0-169 bg s.ici 10.5 lt
    206 rc-177 bg s.ici 11.8 lt
    bmw e36 3.23 i 170 bg ortalama 8.3 lt
    mitsubishi colt ctz 150 bg-sehir ici 8.6 lt
    civic vti-160 bg s.ici 11 lt
    prelude 2.2 vti 200 bg s.ici 12.8 lt
    106 gti s16-120 bg s.ici 11.4 lt

• baba17 B kullanıcısına yanıt
    Clio rs 2.0 LPG'li de bulabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rover ile 106 yı ele derim.czt de turbo tadı clio rs de atmosferik tadı var.206 clioya gore daha narindir problem cikarma olasiligi fazla.bmw ye bulasma düzgün birsey bulamazsin.yakit hesaplamasini geç basinca hepsi yakmayacak içecek. Bence temiz bir czt normal kullanimda hepsine oranla daha az yakar.

• 500SEC

• Bu colt czt'deki motor şu 109 hp Lancer 1.5 blokmu?Yani o motorun turbo altyapılı ve turbo beslemeli halimi?
  • hocam TOYOTA AVENSİS bakabilirsin 2.0 d4 150 hp sıkıntısız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

sakin gitmeyi başarırsan az yakabilirsin ayriyetten bonalume kitiyle 1.5 czt 190 beygir rahat alırsın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sorunsuz-masrafsiz-czt-164971836/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-czt-mi-satiyorumm-179258643/detay

Başlığı görür görürmez direk CZT dedim bende hem ucuz hem 200+ hp alınıyor hemde sakin kullanımda 6 litre yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmst -- 20 Eylül 2014; 19:30:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

Bu colt czt'deki motor şu 109 hp Lancer 1.5 blokmu?Yani o motorun turbo altyapılı ve turbo beslemeli halimi?

Maalesef ikisi farklı blok 109 hp mivec sadece emme manifoltunda çalışıyor ama czt ve evoda mivec hem emme hem egsoz manifoltunda çalışıyor tamamen apayrı iki blok
  • Hala karar verilmediyse czt alın bence. Gc8 ler çok belli oluyor +300 HP bile bulunur o fiyata ama yakıtı çok czt hem yaş olarak güzel hem yakıt.

• ITTF kullanıcısına yanıt
    +2.5 v6 turbo

• czt nin performansi guzel ama tipi hosuma gitmiyor biraz daha kasli bir araba istiyorum subaru gc8 guzel gozukuyo ama yakiti biraz fazla acaba lpg taktirsam sakin kullandigimda az yakar mi arac lpg ile randimanli olur mu agresif kullanicagim zaman benzinli kullanirim ne dersiniz gc8 +lpg nasil olur

• Parçası ucuz ve az sorun çıkarsın diyorsanız ya at mosferik ya da sıkıştırma oranı düşük bir araç bakın.

1600cc aldı 200hp üstü güç verenler hem parça hem de yakıt olarak gazlayınca üzer.
  • vectra irmscher 195hp 2.5v6
  • baba17 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 2001 üstü 406 coupe'lere bakin. Hatta sedanina bile bakabilirsiniz. 2,0 motor olanlari 138 beygir iyilestirmelerle daha iyi sonuclar alinabilir. Gorunumu de gayet iyi araçların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

sen istiyon ki 20 -25 arası olsun.. eee az yaksın tamam sora ? parçasıda ucuz olsun. evet başka ? cam kenarı olsun şöför mahali olsun 3 kuruşa 5 köfte olsun

o zaman seçeneğin fiat punto tjet 120hp

vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attımçvitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı

Çaaaaat attim 4e hastayım şu imzaya

Bu arada her 3 kuruşa 5 köfte hikayesinde hayvan gibi köfte çekiyor canım

• koftecıler sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba17 -- 24 Ocak 2015; 13:55:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.