Ne yazmayi düşünüyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20-30 bin arasi yapanlar
-
-
Tip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muh ama kararsızım
tıp mantıklı, 20 bine iyi müh yok.
-
Hangi müh hocam
Ytü elektrik marmara ee
Ama elektriği daha derinlemesine araştıracagım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ip44 -- 26 Temmuz 2024; 21:23:47 >
5 swne önce de aynı şeyi diyorlardı o zaman 40binle alan yer şu an okulun ve o zaman 20binle alan yer de şu an 2binle kapatıyor olmasi
yazılım patladı. hem doktor maaşlarına yüksek zamlar hem AI mevzusundan dolayı talep giderek azalacak.
-
Google trend aramalarında ceng ve müh hala tıptan fazla 6+4+suriyeli bir kesimi uzaklaştırdı tıptan müh. Sadece yazılım değil eem kom ve makinede çok rağbet varmış
tüm mühendislikler inanılmaz sıralamalara çıktı hocam.. İşin sonu hayır olsun demek düşüyor ama cidden bu sıralamayı tıp okumak için mi yaptık diye sorguluyor insan
-
Eğitim sektöründe birileri ortaya taş atıyor çıkar çıkarabilirsin gençlerde ona göre yazdığı için bölümler şişiyor müh yükselmeye devam eder ceng de bu sene sabit kalır/yükselir. 2020-2022 arası ceng yaz dolar kazan kanzi balonu patlamadı hala
Hocam siz hangi bölümü önerirsiniz
O sıralamayı yapsam ben bilkent ctis %50 yazardım. İstikrarlı bir çalışma ile de 4-5 sonra faang’da sofeng olunur
-
620k ücret var hocam %50'si 310k yapar. Hadi bu sene karşıladın. Seneye iki katına çıkmayacağı ne malum.
Maddi durumu yeten yazsın
Siz ne yazacaksiniz hocam
Sizin sıralama tam olarak kaç hocam
Mühendislik seviyorsan top okullarda tutan bölümü yazardım ben minimum 10 sene okurum çok istekliyim biyoloji aşığıyim dersen tıp derim
hala yazılım patladı diyenler var JFASJFASJFSDSJGD 5 sene oncede bunlar vardı, sevdiğiniz işi yapın arkadaşlar ona gore secin bunları dikkate almayın
Benzer içerikler
- kenan kara geometri kitabı pdf
- dişte uzmanlık okurken maaş
- biyotik yayınları zorluk derecesi
- ayt matematik nasıl fullenir
- miray yayınları zorluk derecesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X