Şimdi Ara

20,5 TL(kargo ücretsiz) GG 20m CAT6 Ethernet Lan PATCH Kablo Fabrikasyon Uç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18,5 TL 15m Metre CAT6 Ethernet Lan PATCH Kablo Fabrikasyon Uçlar Modem Network Adsl Kablo İnternet Kablosu
    urun.gittigidiyor.com
    15m Metre CAT6 Ethernet Lan PATCH Kablo Fabrikasyon Uçlar Modem Network Adsl Kablo İnternet Kablosu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/15m-metre-cat6-ethernet-lan-patch-kablo-fabrikasyon-uclar-modem-network-adsl-kablo-internet-kablosu-471585878

20,5 TL(kargo ücretsiz) GG 20m CAT6 Ethernet Lan PATCH Kablo Fabrikasyon Uç
    urun.gittigidiyor.com
    20m Metre CAT6 Ethernet Lan PATCH Kablo Fabrikasyon Uçlar Modem Network Adsl Kablo İnternet Kablosu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/20m-metre-cat6-ethernet-lan-patch-kablo-fabrikasyon-uclar-modem-network-adsl-kablo-internet-kablosu-471586291

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 26 Ağustos 2019; 10:59:51 >

• Fiyat çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemden digitürk cihazını İnternete bağlamak için bu kablo mu kullanılmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrn001

Modemden digitürk cihazını İnternete bağlamak için bu kablo mu kullanılmalı?
    Digiturk cihazı eternet girişliyse olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat nasıl? Biraz inceledim ama piyasa fiyatı 20 küsür lira.

• Gecen gun bu tip bi kabloyu 15 mt olani alt kattan ust kata cekmek icin aldim. Tek ucunu kestim duvarin icinden gonderebilmek icin. Sonrasinda naptiysam kablo duzgun calismadi. Daha sonra gidip turk mali hsc kablo aldim. Meger bu cin mali kablonun icine bakir koymamislar. Cok dandik oluyor bunlar. Uzak durmanizi oneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.netsiparis.com
    DK-1531-300 Digitus CAT 5e SF-UTP Patch Kablosu, 30 metre, AWG 26/7, gri renk
    https://www.netsiparis.com/digitus-dk-1531-300-digitus-cat-5e-sf-utp-patch-kablosu-30-metre-awg-267-gri-renk

baya pahalı gelebilir ama saf bakır arıyorsanız vereceğiniz her kuruşa değecek bi kablo site benim değil onu baştan eklim kablo full bakır + alüminyum folyo var + örgü tel var içinde + dış kaplama çok sağlam. kendime ve arkadaşıma aldım çok çok çok memnunum

edit: fabrikasyon uçları kestim içeriğini kendim gördüm sallamasyon bilgiler değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 25 Ağustos 2019; 19:11:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cat5 ile cat 6 farkı nedir tek fark folyo mu? kalite farkımı? aynı işi görürlermi?
    20/10 çekle bedava olur..
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    20/10 cek bilgisayar kategorisinde gecmiyor hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: snl_

cat5 ile cat 6 farkı nedir tek fark folyo mu? kalite farkımı? aynı işi görürlermi?
    20/10 çekle bedava olur..
    cad 6 daha kalitelidir.. Aynı işi görür

• Birebir ayni hadiseyi yaşadım. Ben de ucu kestim bi turlu birleştirmedim. Sonra eve elektrikci çağırdım o birlestirmek icin alet kullandı da öyle birleşti. Adam da bu kablolar ithal, farklı oluyor dedi. Biraz zorlandı birleştirirsen. Fakat sonrasında hız testi yaptım hızda bir düşme olmadı onu da belirteyim.

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    En önemli fark atlanmış: Cat 5 kabloda veri akışı 100mps olmasına karşılık Cat 6′da hız 1000mps'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

En önemli fark atlanmış: Cat 5 kabloda veri akışı 100mps olmasına karşılık Cat 6′da hız 1000mps'dir.
    burası Tr, o hız hayal olduğu için oralara hiç girmedim

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Sadece internet hızı olarak düşünmeyin, yerel ağda dosya aktarımında büyük fayda sağlar.

• storm kullanıcısına yanıt
    Tr’de ikisini de adam akıllı alamıyorsun ki zaten.

• 2.5 yıl önce almışım şimdi baktım n11 den. koodmax adlı satıcıdan.

Evi dolaşıyor o kadar uzun ama böyle kabloya bastırınca cıp edip patlıyor gibi bir ses geliyor iç kablo dış astara yapıştırıldıda o mu ayrılıyor bilmiyorum ama değişik birşey. Onun dışında kopma kırılma yaşamadım. Bu arada 2.5 sene önce 15.9+kargo ile almışım. Şimdide aynı ürüne tıkladım 16.9+kargo diyor. 2.5 sene 1 lira oynamış helal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.