Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 20 Aylık Gamepass Ultimate P1 Hesabı Satın Al 23 Ağustos 2021 14:33 1 1 20 Aylık Gamepass Ultimate P1 Hesabı Xbox konsolumda kullanmak için 24 aylık gamepass ultimateyi forumdan güvenilir bir arkadaşla p1-p2 şeklinde aldık. 4 ay bile kullanmadan konsolumu sattım. Kalan 20 aylık gamepassı satıyorum. Alan kişi p2 ile iletişimde olacaktır. Hesabı ben açtım benim adıma direk size devredilecektir. 20 ay sorunsuz gamepass kullanımı sağlayabilirsiniz. BİTİŞ TARİHİ: 01.05.2023FİYAT: 200 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nerdeyse Sıfır 1 Aylık MacBook M2 16/256 Sıfır ayarında İphone 15 Pro Max Benks Karbon Kılıf Crucial 3200 MHz 16 Gb Cl22 Sıfır Denilebilecek Laptop Ram [SATILDI] FİYAT REVİZE! TERTEMİZ PNY RTX 3080 10GB XLR8 Gaming