Şimdi Ara

TERTEMİZ PNY RTX 3080 10GB XLR8 Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzincan İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 TERTEMİZ PNY RTX 3080 10GB XLR8 Gaming

BU KISMI OKUMADAN MESAJ GÖNDERMEYİNİZ.

-Tek fiyat her zaman ilan fiyatımdır. DÜZ VE SONDUR. Pazarlık ve takas yoktur. Bunun için mesaj atmayınız. Ödeme sadece EFT/Havale ile alınır.

-GET-PARAM GÜVENDE, kapıda ödeme veya kredi kartı ile satış ve ödeme yoktur. Referanslarımı profilden görüntüleyebilirsiniz.

-Piyasadaki VARSA kısa süreli/anlık indirim/kampanyalara ve BAŞKA İLANLARA GÖRE fiyat vermiyorum.

-İlanım uymuyorsa başka yerden farklı fiyat, ödeme ve teslimat seçenekleri ile alabilirsiniz.

-Kargo alıcıya aittir. Yarısını öde şu kadarını öde gibi teklifler yapmayınız.

Kartı forumdan bir arkadaştan satın aldım. Ürünün Oxyd Bilişim üzerinden 2025 Şubat ayına kadar garantisi devam ediyor. Benden önceki sahibinde serviste bakım yapılmış servis etiketi kutuda duruyor. Hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur. Kozmetik hasarı vs bulunmamaktadır. Yükseltmek için satıyorum. Garantisiz, miting yapılmış cihazlarla fiyat mukayesesi yapmayınız. Oyun ve günlük için kullanılmış bir karttır. Mining geçmişi yoktur. Pazarlık veya takas düşünmüyorum. Lütfen almadan önce kasanıza sığma durumunu vs düşünerek alınız. ÜRÜN KUTUSUNDA TAŞIMALAR DOLAYISIYLA OLUŞMUŞ YIRTIKLAR MEVCUTTUR. FURMARK TEST SONUCU EKLENMİŞTİR.

FİYAT: 12000 TL . Pazarlık veya takas düşünmüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzincan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.