Şimdi Ara

20 den sonra boy uzaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar size bir sorum olacak 20 yaşına girmeme 2 ay var boyum 1.82 acaba bu yaştan sonra boyum bi 5 cm uzarmı , kendi böyle bi olaya tanıklık eden 20 den sonra boyum uzadı diyen varmı. 1.82 nasıl sizce, sanırım bi 5 cm daha gerekli

• Vay anasini biz 170 le yetiniyoruz millet 182 yi beğenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne bileyim bana kısa geliyo şöyle bi 1.87 felan olsam tam olcak diye düşünüyom yarın öbürgün kilo alcaz 35 yaşına gelcez hiç boyumuzu belli etmicez kısa görüncek , baya taktım bu boy meselesine
  • 16 yaşındayım 176 boyundayım bende 182 olmak istiyorum hocam 182 yeterli bir boymu ?
  • Bratt Pit boyundasin 5 cm uzayip ne yapcan hani 3 cm uzayayim 185'e tamamliyim dersin anlarim.

• valla işte ben 1.82 yim takıntı birazda galiba ama nebileyim türkiye boy ortalamasının 8 cm üzerinde bi boy ama bana kısa geliyo çevremdekiler sırık felan diyo ama , ben öyle düşünmüyorum :)
  • Yaş 16 187'im uzun boylu olmak güzel ama bir yere kadar .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    19-20 den sonra uzayan oldumu ?
    14 yıl önce açıldı
    20 yaşından sonra boy uzatmak...
    12 yıl önce açıldı
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şükret olm haline onu bulamayan da var
  • Egzersizlerle omurgayı düzelterek 2 veya 3 cm (en fazla) uzanabildiğini biliyorum. 1.85'e ulaşmaya çalış, bir erkek için ideal bir boy. Pilates yardımcı olacaktır.

• İmkansıza yakın

• ayakkabı ile 1.84 -85 felan oluyo anca :)
  • +175 olup bu tarz başlık açanlara sövüyorum. Ayıp be.
  • 178-180 civarlarında kaldım bi 3-4 cm daha olsaydı fena olmazdı

• genetik birazda anasını satayım nolurdu biraz dayı tarafı 5 cm daha uzun olaydı peder zaten 1.65 ondan umudum yok :)
  • 20 yaşında olduğuna emin misin
  • 1,73üm 19 yaşındayım 1,75 olur muyum geçen açtım konu uzamazsın 1 cm bile dediler. adam burda 5 cm uzayabilirimymm diyor
  • eminmisin derken ekimde 20 ye gircem işte
  • duruş bozukluğu felan muhabbetini araştırdım duruş bozukluğundan 5 cm kısa görünenler bile var diyo adamlar ama kambur da değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -iltimas-

1,73üm 19 yaşındayım 1,75 olur muyum geçen açtım konu uzamazsın 1 cm bile dediler. adam burda 5 cm uzayabilirimymm diyor

Boy uzatma hareketleri var 3 4 uzatiyomus denemek lazim

• baktım kardeş duruş bozukluğun carsa o düzeliyo gerçek boyun çıkıyo ortaya benim tam boyum 1.82 benim gerçek boy uzatmaya ihtiyacım var keşke duruş bozukluğuyla beraber 1.82 olsaydım onu halleder 1.88 olurdum :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.