Tabi ki uzun dizileri de seviyorum ama şu anda 20 dakikalıklardan seyretmek istiyorum. İzlediklerim; -scrubs -himym -two and a half man -how not to live your life -my name is earl -big bang theory -friends Önerebileceğiniz neler var? (:
aralarında earl hariç en iyisi hangisi dostum?
izlenebilecek türden
en iyi olarak scrubs, sonra friends. gerisi bunların yanına yaklaşamıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
şimdi arkadaşlar bir prison break'a bağladım ekmekten sudan kesildim o nedenle dizilerden uzak duruyorum ancak şöyle güzel olacak günde 20 dk lık falan the big bang theory nasıldır biraz da kaliteli komedi önerseniz
ciddiyim izlediğiniz ilk 20 bölüm(herhangi bir sezondan) falan gayet zevkli oluyor ama sonra sıkıyor. The Simpsons, Scrubs, Seinfield, Friends gibi dizilerin yanında pek güzel denemez.
Black Books da fena değildir, absürd sevenler kaçırmasın, ilk bölümü hayatımda en çok güldüğüm sit com bölümü olabilir
wilfred var 30 dk
ama çok eğlenceli izle derim
Outsourced tavsiye ederim.
South Park
Arkadaşlar bu öneriler arasında gerçekci yani bilim-kurgu,fantastik olmayan diziler hangisi ? prison break, breaking bad, southland tarzı dizi var mı 20 dklık çerez niyetine?
quote:
Orijinalden alıntı: WestCoast35
South Park
izlemeyeli bayağı oldu. Başlasam mı acep tekrar?
Anime izle. Hepsi 20 dk
The Office
quote:
Orijinalden alıntı: Patsocu
The Office
sıkıcı değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: atmaca57
quote:
Orijinalden alıntı: Patsocu
The Office
sıkıcı değilmi
Ben seviyorum valla hoş dizi
two and a half men blue mountain state
Jonas Brothers
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme