Şimdi Ara

20 İLE 30 YAŞ ARASI XBOX ONE OYUNCU KULÜBÜ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
5.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onun standardı o hacı , içine sinmezse getir değiştirirm öbürüyle :)

fifa aklımda ve az kaldı.son dakikaları
  • fateeh33 kullanıcısına yanıt
    TAMAM HACI SIKINTI YOK O ZAMAN
    FİFA BEKLİYORUM VALLA OLMAZSA OLMAZ.DİN 1 AYLIK EA ACCESS ÜYELİĞİ ALDIM.ASLINDA GÜZEL BİRŞEYDE HER OYUNU VERMİYOLAR.FİFA İLE NFS RİVALSI 1 AYLIĞINA 3.99 DOLARA OYNUYORUM ŞUANDA
  • O da güzelmiş :D
    Gelsin de 15 oynayak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar.
    Destiny oynayan var mı?
  • fifa 15 i indiriyorum 25 eylülde oynarsın diyor .
  • kamikaze_TR_ kullanıcısına yanıt
    Çıkış tarihinden önce oynayamazsın

• byorkouk kullanıcısına yanıt
    hocam oyun detaylarında 25.09.2014 saat 00.01 de oynayabilirsin yazıyor.
  • kamikaze_TR_ kullanıcısına yanıt
    AYNEN ÖYLE OYUN O TARİH VE SAATE KADAR AÇILMAZ.ANCAK EA ACCESS İLE OYUNU ALANLAR %10 İNDİRİMLİ ALIYOR VE ÇIKMASINA SON 1 HAFTA KALA 6 SAATLİK OYNAMA HAKKINA SAHİP OLUCAKLAR.SİZ NORMAL MARKETTEN YADA XBOX KUTUSUNDAKİ KOD İLE ALDIYSANIZ OYUN ÇIKANA KADAR BEKLEMEK ZORUNDASINIZ
  • Xbox da kardeş arayan varsa pm ile iletişime gecelim.

Merhaba hocam yaşım 18 bir sorun olur mu gruba gelsem?
  • Aranıza katılmayı çok isterim ama hala yeni nesil konsolda karar veremedim. 360'cıyım. One donanım olarak pek tatmin etmedi ama controller ve Forza yüzünden PS4 almayı da hiç istemiyorum. Bakalım ne olacak.
  • BENİ EKLE TAKILIRIZ.
  • MESELA DONANIMSA HİÇ KONSOLA BULAŞMA GİT PC TOPLA AMA BEN FORZA OYNAYACAM GEARS OF WAR OYNAYACAĞIM RYSE I DEAD RİSİNG 3'Ü KONSOLDA DAHA İYİ OYNARIM DERSEN BUYUR XBOX ONE DOLU PİYASADA AL GİTSİN.XBOX ONE DONANIMI KÖTÜ DURSA DA ÖYLE AZIMSANACAK BİR KONSOL DEĞİL VE ÇOK GÜZEL EKSTRALARI VAR.ALIN KURCALAYINCA ANLARSIN...
  • Samet yas 21
    The Crew - Fifa 15 - Assasins Creed bekliyorum. Şuan pek bi oyun yok elimde yeni aldım xbox ı :)
  • viram V kullanıcısına yanıt
    tamam ekleyeceğim.Fifa 15 beklemeyen bikaç kişi var zaten herkez bekliyor.The crew'e bakacağız.Belki onun yerine horizon 2'de olabilir.

Edit: Gamertag nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 18 Eylül 2014; 8:39:49 >
    SeniorKaraca gt.
    Crew i pc betasında denedim byaa güzeldi. Xbox betaya kayıt oldum key bekliyorum şuan. Büyük olasılıkla alacağım ekip olayı çok hoşuma gitti. TDU serisinin canlanması gibi geliyor gözüme o oyun. Çok fazla eksiği olsada düzeltilir umarım. Forza serisini alacağımı pek zannetmiyorum. Gelip bana 5 i zorla dayayınca xbox, istek kalmadı o oyuna.
  • viram V kullanıcısına yanıt
    EKLEDİM HOCAM LİSTEYE...HORİZON 2 DEMO OYNADIM HORİZONLA AYNI SAYILIR.ÇOK FARK GÖREMEDİM.İNŞ CREW GÜZEL OLUR.FORZA MOTOSPORT ASLA OYNANAMAM PİST YARIŞI SEVMİYORUM.BEN SOKAK DAĞ TAŞ BAYIR SEVİYORUM.HORİZON 2 TAKILMASINA ALIRIM.BEĞENMEZSEM CREW ALIRIM.ÇÜNKÜ PEK ARABA YARIŞI OYNAMIYORUM ARTIK.DAHA ÇOK RPG TAKILIYORUM...
    aynen bende pist olayını sevmiyorum. free roam olmalı oyunda onun dışında tabiki dağ bayır çayır çimen. Kaç yıl geçti üstünden hala tdu2 oynarım bilgisayarda. o serinin devamı getirilse dehşet oyunlar görebiliyorduk şuan. yazık oldu o seriye. şimdi farklı firmalar o tarzda oyunlar yapmaya çalışıyorlar. Crew gözüme hoş geldi. GTA yı ps3 te bitirdim. xbox ta alacağımı hiç zannetmiyorum yeni oyun çıkarsa belki :D human vs human/animal , oyunları seviyorum işin içine zombi veya yaratıklar girince sarmıyor. Dayz ya da rust xbox a gelirse on numara olur
    Alparslan Bursa Ankara 24 yaşındayım aılem ank ben Bursa'da yasıyorum ama arada giderim xbox one alpaskalp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpaskalp A kullanıcısına yanıt
    listeye ekledim hocam

Edit: hoca alpaskalp aradım xboxta çıkmıyor.Kontrol et istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 24 Eylül 2014; 9:09:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.