Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] %20 indirimli istediğiniz oyun atılır
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Güncel Bakiye
Sağolsun, God of War Ragnarök'ü hızlıca gönderdi.
İyi forumlar. 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncel bakiye 178.26 dolar, özelden yazmanıza gerek kalmadan buraya önceden açıklama yapayım. Ödeme önden alınıp sonra oyun atılacaktır, hesap yeni güven vermiyor diyorsunuz 2019 yılında açılmış hesap sorunsuz geçtiğini belirtiyor bu sefer referansın yok diyenler var. Eğer ben güvenmiyorum önden oyunu atarsan olur diyorsanız başka satıcılardan alabilirsiniz.
Henüz foruma yeni katılmışsınız ve tek referansınız 2019'da üye olmuş bir arkadaşımız olmasına rağmen önden ödeme talep ediyorsunuz?! Kusura bakmayın en başta bu tavrınız güven vermiyor zaten. Forumda bu tür hesap patlaması konularının çok sık yaşanması nedeniyle oyun almayı düşünen arkadaşların çok dikkatli olmasını tavsiye ederim.
-
-
@SAVIAR İstediğiniz kadar takip edebilirsiniz.
Hocam arkadaşa bende yazmıştım referansı yok hesabı yeni parayı önden talep ediyor. Birde sitede dolandırıcı çok kimse satışlara 100 referansla başlamadı gibi bir savı var. Hareketler çok şüpheli durduğu için almaktan vazgeçtim. Almayı düşünen arkadaşlar varsa ekstra dikkatli olsun.
-
@RemedyG Söyle söylemeyi unutmuşsun, ben oyunu önden alırım sonra parayı atarım kabul etmezse dolandırıcı derim :D
Birader 1 aylık hesapsın, 1 konun var, 9 mesajın var 9 uda buradaki konuda ve 0 referansın var hala yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Kimseye dolandırıcı demedim alacak olanlar dikkat etsin dedim. Kişi kendinden bilir işi.
-
Ben kendimi biliyorum ama sen durduk yere çamur atıyorsun, sonrada bir şey demedim diyorsun komiksin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birader senin okumada sıkıntı var galiba kime çamur atmışım tekrar bir oku istersen, dikkatli olun yazmışım. Bir de steam harcamalarının resmini göstererek neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ne yapalım biz senin steamde harcadığın parayı iyi misin? Satışlarını bu forumu kullanarak yapıyorsun istersen milyon lira harcamış ol, neyi kanıtlamış oldu attığın resim anlat bilelim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X