Şimdi Ara

[SATILDI] %20 indirimli istediğiniz oyun atılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @RemedyG Birader sen her ilana alacaklar varsa dikkatli olsun diyorsun galiba. Millet sizin yüzünüzden bu adam sıkıntılı deyip ilanı geçecek. Harcama resimlerinde oyunu aldığını idda ettiğim kişilere, oyunlarını gönderdiğimi göstermişim senin kafan ayrı boyutta olduğu için anlamamış olabilirsin. Senden daha eski hesap sorunsuz geçtiğini söylüyor yine de neyi kanıtlamış oldun diyorsun. Senin gibiler kafasında ref sistemini oturtmuş kimin referansı fazlaysa ona koşulsuz güveneceksin kafasında ilerliyorsunuz ama bu benim umurumda değil kimseye zorla oyun al demiyorum. Özel konuşmada anlaşamadığımız zaman uzatmanın anlamı yok dememe rağmen burada uzatmaya devam ediyorsun.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kendin çal kendin oyna. Bakıyorum da fazla içerlendin ben steamden çektiğin resimlerin neyi kanıtladığını soruyorum adam bana gelmiş senden daha eski hesap aldı diyor. Ne yapalım aldıysa tek bir satış yapınca güvenirlilik elçisi mi kesildin. Özel mesajda anlaşamadığımız zaman üstelemenin anlamı yok diye yazan ilk benim zaten sen ne anlatıyorsun? Ben sana uymazsa kolay gelsin yazmışım zaten konuyu kapatmışım ''Bana güvensen bu işi 5 dk içinde halledebilirdik.'' diye cevap yazmışsın. Ben ne yazıyorum sen ne anlıyorsun lafıda her seferinde dolaştırıp konudan bağımsız yerlere çekiyorsun.

• @RemedyG Burada okuduğunu anlamada sorunu olan tek kişi sensin konuşmaların hepsini cımbızlayıp söylüyorsun. 5dk dan sonra Ankara/Sincan yakınlarında tanıdığın varsa yüz yüze atarım diyen yine benim.

• @RemedyG

''Harcama resimlerinde oyunu aldığını idda ettiğim kişilere, oyunlarını gönderdiğimi göstermişim senin kafan ayrı boyutta olduğu için anlamamış olabilirsin.'' Cümlesini atlayıp yine neyi kanıtladığını sorduğundan bu elemanın okumasında sıkıntı olduğunu anlayabilirsiniz.

• Ya birader bırak boşu artık bence bak işine hadi iyi mesaj kastın. Hala anlamamakta diretiyorsun kafan basmıyor demek ki bana ne senin kanıt olarak attığın steam resimlerinden diyorum hala bir şeyler zırvalıyorsun. Satışlarını bu siteyi kullanarak yapıyorsun ben senin buradaki referansına bakarım hesabın geçmişine forumdaki aktifliğine bakarım ki oda yok konun bile yok. Bu sebepten dolayı alacak olanlar dikkatli olsun demişim gelmiş ağlayıp duruyorsun hala. Bana yazdığın kendi cümleni yazıyorum aynen buraya ''bu sitede dolandırıcının çok olduğunu biliyorum'' ne kadar doğru demişsin değil mi? Kendin uyarıyorsun işte bana ne gerek.

• Arkadaşlar selam, bundan 1 hafta kadar önce laf1010 adında yüzlerce referansı olan bir kişi tarafından dolandırıldım, savcının kapısındayken ben suç duyurusu dilekçesi ile, paramı geri yolladı.

Daha sonra ise yine yüzlerce referansı olup telefon numarasını verip steam bakiyesi satmak isteyen başka bir kullanıcı ise, ara demesine rağmen telefon numarasını aradığım gerekçesiyle satmaktan vazgeçtiğini bildirdi. :)

Bugün ise @Abdenather adlı kullanıcı ile Ankara içinde yüzyüze görüşüp parayı elden verdim, oyunu da gift olarak hesabıma yolladı. Oyun şu an hesabımda ve bir sıkıntı görünmüyor.

Bu arada benim de pek referansım yok. Ayda yılda bir siteye girer, mali konularda bişeyler yapar, oyun alır çıkarım. Sitenin referans sisteminin, profil alım satımı yapan kişiler tarafından manipüle edildiğini düşünüyorum. Bu yaşıma kadar kimseye referans veya kefil olmadım fakat Abdenather ile bugün "yüzyüze" yaptığım alışveriş sonucu herhangi bir sorun yaşamadım. Bildirmek istedim.

• @RemedyG Denen saf hala referansların güven verdiğini sanıyor.

• Senin anlama yetilerin harbi silinmiş. Birader ben sadece referansların güven verdiğini mi söyledim? Bu sadece bir artı ki sende oda yok. Yeni hesapsın, aktifliğin yok ve farklı bir konun yok demişim bu durumda en az güvenilir burada sen oluyorsun bu dediklerim hepsi birbirini etkileyen şeyler hala daha cevap yazıyorsun. Senden almaya gelen adam bile yüz yüze görüşüp aldım diyor hala yağ gibi üste çıkıyorsun etiketleme nolursun bak işine artık.

• Birader sen beyin yetilerini kaybetmişsin şimdide hakarete başladın benim yazdığım aynı şeyleri admin zaten sana direk olarak yazdı ona bir şey diyemedin şimdi geldin içerlenip hakaret etmeye başladın

[SATILDI] %20 indirimli istediğiniz oyun atılır

[SATILDI] %20 indirimli istediğiniz oyun atılır

yazma bir daha bana para ödüyorum ben bu internete seninle münakaşaya girecek kadar boşa atacak param yok benim hadi kış.

• Az önce 2 oyunu gift olarak satın aldım arkadaştan, herhangi bir sorun yaşamadım. Teşekkür ediyorum.

• Güncel bakiye 41 dolar

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Özel mesaj bölümüm açık hocam. Hesap 5 yaşında ama ben 40 yaşında insanım. Bir mesaj atsaydınız, size devletin hangi kurumundan bana ulaşabileceğinizi söyler, güven oluştururdum. Daha önce de birkaç defa bu şekilde desteklerim oldu.

Herkese iyi forumlar.

• Güncel bakiye 60 dolar

• taylo84 T kullanıcısına yanıt

Abi kime ne anlatıyon bunların güven dediği şey hesabın kaç yıllık olduğu referans falan filan, bundan satın alırken dikkatli olun dedi millet yine de parayı önden gönderip oyununu aldı. Adminin gazıyla ilanda biten elemana mal dedim diye uyarı vermiş :D

• Güncel bakiye 140 dolar

• Az once kendisinden Final Fantasy 16 complete edition aldim. Hizli ve sorunsuz bir alisveristi. Tekrar tesekkur ediyorum kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi returnity -- 26 Ağustos 2024; 11:26:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serkan Kardeşime teşekkür ediyorum, az önce GOD Ragnarök aldım kendisinden, önce parayı gönderdim sonra oyunu gönderdi. Çok hızlı alışveriş oldu 1dk. da hallettik anında cevap verdi. Tekrar Teşekkür ediyorum kendisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel bakiye 5 dolar, yarın 86 dolar olacak.

• Az önce Serkan hocamdan Black Myth wukong aldım, hızlı iletişim ve alışveriş oldu teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.