Şimdi Ara

20 iş günü dolarsa nasıl para iadesi olabilir (telefonu 2. El aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese görünüşe göre 20 iş günü dolacak, çünkü daha 6. İş gününde garanti dahiline aldılar o da yasal sürem devam etmesine rağmen serviste geçen süreyi eklemeyip bana 431 tl masraf çıkardılar htc yle iletişim kurup sorunu hallettim bu çakallara aman dikkat
    Cihazımı kvk bakırköye vermiştim
    bugün gittim 10. İş günü doldu diye yedek telefon aldım ve demin baktım cihazı kartala göndermişler anakart sorunu için kapanıp açılma problemi var demiştim aslında ben öyle yazdım cihazım htc 8x korsan lumia wp 1ü romu yükledim 3g çalılmıyordu güncellemeden sonra başladı dememe rağmen yazılımı sıfırlamadılar bataryanında değişimini istemiştim batarya çarşamba geldi perşembe cihazınız hazır dediler alıp bakmamışlar bile cihaza direk ezberden batarya değişmiş ne test ne bir şey... Benim merak ettiğim ücret iadesi durumunda satıcının ve benim kimlik fofokopilerimizin olduğu bi kağıtta satış yapıldığına dair satıcının ağzından bi yazı ve imzalar olsa yeterli olurmu veya hiç bunlara gerek yok mu 1650 tl fatura bedeli vardı hak arama konusunda hakem heyeti bu tutara bakıgor mu yoksa bi üst kurula mı gitmem gerekir?
    Birde olası değişim isteme durumunda yine aynı şeyler mi geçerli olur cihazın venim afıma olmaması durumunda? Değişim sağlanırsa en az 1650 tl değerinde bi ürün vermeleri gerekir galiba doğru mu biliyorum? Bu konu hakkında cevaplarınızı bekliyorum özellikle bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim teşekkürler şimdiden biraz dağınık oldu yazı kusuruma bakmayın burası daha kalabalık diye buraya açtım konuyu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackperson44 -- 27 Mart 2015; 17:11:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.