Şimdi Ara

20 K RP ve Bütün Skinler Gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: batublood

quote:

Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı

Ban yemediğinize dua edin.''Siz rpye gidin bi çuval para verin, ben refle alıyorum xd xd'' derken iyiydi.

refle alınanları alsalar kimse bişey demezdi bence. fakat adam özenle seçerek silmiş. rankedde en çok oynanan thresh 82 maç ama hesapta thresh yok cs var diye direkt seçmişler. ulan arkadaşımın yolladığı zed şampiyonunu nasıl silersin :D kendi çektiğim rplerle aldığım tüm içeriği silmişler. birde hesapta tl ile aldığım 1200 küsür rp vardı 338 kalmış tebrikler rito . kaşındık bizde gözümüzü boyadı ref satanlar yok süper sistem gel rito kapamadan al diyerek :D kendi düşen ağlamaz ben ticket attım refle alınan herşeyi geri alıp benimkileri verin diye bakalım ne olacak. hakettik zaten böyle bir şeyi.

keşke ban yeseydin. ben riot olsam permayı çakardım. ya da RPnin 2 katını ödetmeden hesabı açtırmazdım.

keşke ban yeseydim gerçekten. 16000 rp aldım 27k ip aldım adamlar 25kdan fazla rplik skin ve 50kdan fazla iplik hero silmiş dahada ritonun adaletini sorgulamam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı

Ban yemediğinize dua edin.''Siz rpye gidin bi çuval para verin, ben refle alıyorum xd xd'' derken iyiydi.

refle alınanları alsalar kimse bişey demezdi bence. fakat adam özenle seçerek silmiş. rankedde en çok oynanan thresh 82 maç ama hesapta thresh yok cs var diye direkt seçmişler. ulan arkadaşımın yolladığı zed şampiyonunu nasıl silersin :D kendi çektiğim rplerle aldığım tüm içeriği silmişler. birde hesapta tl ile aldığım 1200 küsür rp vardı 338 kalmış tebrikler rito . kaşındık bizde gözümüzü boyadı ref satanlar yok süper sistem gel rito kapamadan al diyerek :D kendi düşen ağlamaz ben ticket attım refle alınan herşeyi geri alıp benimkileri verin diye bakalım ne olacak. hakettik zaten böyle bir şeyi.

keşke ban yeseydin. ben riot olsam permayı çakardım. ya da RPnin 2 katını ödetmeden hesabı açtırmazdım.

keşke ban yeseydim gerçekten. 16000 rp aldım 27k ip aldım adamlar 25kdan fazla rplik skin ve 50kdan fazla iplik hero silmiş dahada ritonun adaletini sorgulamam

çok iyi yapmışlar riot'u kutluyorum.

• Tumble T kullanıcısına yanıt
    dahada rp almam zaten :) uyduk bir kaç refciye gaza geldik yaptık aldık . keşke bana hediye olarak gelen zedi sileceklerine benim aldıklarımı silselermiş. seçerek silmişler neyse sağlık olsun
  • quote:

dahada rp almam zaten :) uyduk bir kaç refciye gaza geldik yaptık aldık . keşke bana hediye olarak gelen zedi sileceklerine benim aldıklarımı silselermiş. seçerek silmişler neyse sağlık olsun

Hediye olarak gelen Zed'de ref li bir hesaptan ise gayet normal
  • Refle almak ne oluyor, biri kısaca açıklayabilir mi?
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    yok hediye atan kişi ref işlerine bulaşmadı arkadaş ortamında kobay olarak ben denedim . fakat rito onuda almış zalim ritooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Refle almak ne oluyor, biri kısaca açıklayabilir mi?

Şöyle ki OP fanı kardeşim ; rito aslında güzel bir uygulama başlattı 10 arkadaşını getir al sana dondurma dedi sonra bazı çakallar bu sistemin açığını bulup botlarla bu referans sisteminin b*kunu çıkardı. Verilen hediyeler inanılmaz fazla olunca - 20k rp 30 ip twitch skini falan fistan - millet de bu işi illegal yollarla yürüttü ve sonunda rito buna bir dedi. bu sistemi illegal yollarla sömüren herkesi tespit edip tek tek verdiği tüm hediyeleri geri çekti.

Not : referans önerdiğin kişilerin en az 10 lvl - yamulmuyorsam - olması şartı vardı.
  • 84600 ip değerinde şampiyonum yaklaşık 7k değerinde rünüm silindi . skinler harici 90k ip zararım var ^^ güzel geçirdi bana hem rito hem referalcılar :D
  • Oh iyi oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JarLewiS

Paypal ile alıyorum kafam raad

?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konulardan tırsıp hesabımı kontrol ettim tek tek böyle bir şeyi yapmadık ama kim vurduya gitmeyelim diye
  • Ben 975 rp almıştım sadece ref ile ama gitmemiş bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Refle almak ne oluyor, biri kısaca açıklayabilir mi?

Şöyle ki OP fanı kardeşim ; rito aslında güzel bir uygulama başlattı 10 arkadaşını getir al sana dondurma dedi sonra bazı çakallar bu sistemin açığını bulup botlarla bu referans sisteminin b*kunu çıkardı. Verilen hediyeler inanılmaz fazla olunca - 20k rp 30 ip twitch skini falan fistan - millet de bu işi illegal yollarla yürüttü ve sonunda rito buna bir dedi. bu sistemi illegal yollarla sömüren herkesi tespit edip tek tek verdiği tüm hediyeleri geri çekti.

Not : referans önerdiğin kişilerin en az 10 lvl - yamulmuyorsam - olması şartı vardı.

Teşekkürler cevap için. Ben refund'ın kısaltması zannetmiştim, oyun açığını bulup geri çekerek rp katlama falan. Referance sisteminden haberdarım, ama daha hiç denemedim, demek ki bunu bile ticarete döken varmış :/

• Ban yesem cok uzulurdum ya. Lig master 1. 20 rune page vardi simfi 4 :D

• Ohh çokta iyi oldu çokta güzel oldu taaammmı?
  • benimde refli hesabım vardı tüm skinler slindi kendi satın aldıklarım dahil yani :D sonucda para vermemiştimde abarttıysa biraz tüm skinleri açmaya çabam olmadı değil :D
  • Yuce Riot Yuce Riot QQ

• Sen dolandirici degil midin?

• Giden kostümlere bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.