Şimdi Ara

20 lik Diş !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla hocam öyle bir anlattın ki resmen benim yasadıklarımın aynısı yazmıssın.benim de sol üst inanılmaz sıkıntılı suan diğerlerinden bir tık yok ama onlarda gömülü onlarıda aldırıcam kurutulucam.bi cesaret edip doktora gitsem bu iş tamamda hala düşünüyorum nasıl gidicem diye bir de benım diş doktorum burda değil işte
  • 18 yasindayim yaklasik 3 ay once sag tarafimda alt yimiligim patlamisti aci veriyordu fircalarken.Altli ustlu aldirmak icin randevu aldim cogu arkadasim inanilmaz oykuler sundu bi de ben operasyonu izlemistim ama pek korku yoktu.Ve nitekim ne operasyon sirasinda ne de bittikten sonra aci olmadi biraz sizliyor ama dayanilmayacak gibi degil antibiyotik veriyo zaten hatta zevkli bile denebilir.Lysden sonra sol tarafimi da aldiricam cunku dislerime baski yapip ittiriyor.Korkma yani hic bi sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ery333 kullanıcısına yanıt
    Hepimizin yasadiklari asagi yukari ayni hocam. Hepsini birden alirsaniz bir hafta boyunca yemek yemekte buyuk zorluk cekersiniz. Direk gidin hocam cunku digerlerini her gecen gun biraz daha zorluyor. Erkeklik yapip da aciya katlanmanin bir anlami yok sart degil ona gitmeniz birine gidin ceksin de bitsin bu aci.

• 20likdişim kafama kadar iltahap yapdı diye okudum

• RedLightDistrict kullanıcısına yanıt
    cuma günü aldırıcam karar verdim bunu ayda bir böyle cekeceğime 3 gun acısını cekerım olur biter ya valla rahatlatıyorsunuz insanı :D
  • valla biraz internet de okudum hanni her diş hekimine aldırmayın filan diyorlar ben yinede kendi diş hekimime gideyim diyorum
  • ery333 kullanıcısına yanıt
    Oyle mi ben her seferinde birine gidiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.